Mannen som knuffade 8-åringen framför tåget i Frankfurt var sedan tidigare efterlyst av polisen i Schweiz

Den eritreanska man som är misstänkt för att ha knuffat en 8-årig pojke och hans mor framför ett höghastighetståg i Frankfurt där pojken sedermera avled, bor i Schweiz och nu visar det sig – föga förvånande – att mannen var efterlyst i Schweiz för våldsbrott.

Det är tyvärr lite för ofta som kriminella migranter utan medborgarskap har en våldsam historik med tidigare begångna brott i bagaget och frågan är varför det är så svårt att sätta dessa personer i förvar från första början eller helt enkelt deportera dem? Istället låter man dem röra sig fritt i samhället och dessutom resa till andra länder där de begår nya brott mot oskyldiga medborgare.

Det är ett för slappt system med brist på kontroll såväl i Sverige som i många andra länder och att det hela tiden fortsätter att komma in nya kriminella element eftersom europas ledare inte kan enas om en mer strikt migrationspolitik gör inte saken bättre.

Hur många fler civila offer måste sätta livet till innan våra styrande kommer till skott?! Bedrövligt!

4 reaktioner till “Mannen som knuffade 8-åringen framför tåget i Frankfurt var sedan tidigare efterlyst av polisen i Schweiz

  1. Vi får hoppas på att de ansvariga får ha hälsan så att lagar hinner ändras och att ansvariga kan ställas till svars mot en vägg.
    #lagarkanändras
    #utvidgalandsförräderibegreppet

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s