Moderaterna verkar vilja fortsätta sin kräftgång

När man inte trodde att Moderaterna kunde falla mer i opinionsmätningarna så gör Filippa Reinfeldt som totalfloppade som landstingsråd come-back i politiken som ny talesperson för HBTQ-frågor. Jösses!Hur i hela friden tänkte partistyrelsen där egentligen, eller tänkte de inte alls?Det här bevisar min tes att partiet vill ligga kvar och kräla i stoftet istället för att åter ta sig upp på toppen och kämpa om makten.En gång politiker – alltid politiker oavsett resultat verkar vara gängse rådande princip, men det är inget unikt för Moderaterna utan går igen i samtliga partier. Se till exempel på Socialdemokraternas Anders Ygeman som satte hela rikets säkerhet på spel i Transportskandalen men som belönades med att bli gruppledare för partiet i riksdagen och sedermera innehar ämbetet ”Sveriges energi- och digitaliseringsminister.”Tänk om man hade vågat rensa ut rejält i partierna och tagit in nytt blod som vågar tänka utanför boxen istället för att låta samma jönsar sitta kvar år ut och år in?! Vilken välbehövlig boost det hade varit för landet!Det sunda förnuftets röst fortsätter att lysa med sin frånvaro bland Sveriges politiska bestånd – framförallt bland riksdagspartierna och jag kvarstår vid min åsikt att det i dagsläget inte finns något parti som förtjänar min röst!#utmeddetgamlaochinmeddetnya

2 reaktioner till “Moderaterna verkar vilja fortsätta sin kräftgång

  1. Intressant. För att djävlas med Fredde bjuder jag härmed in Filippa på lite HBTQ-salami, där mina mina tre härliga bisexuella blondiner med blonda flätor och militärens ullsockar ska försöka sätta piff på hela din nya salami-upplevelse, inkl. att färga ditt hår i regnbågens alla färger, föreviga eventet och sedan skicka till Fredde eller lägga upp någonstans och ta riktigt duktigt betalt, så att han ångrar sig djupt och grämer sig.

    Jag hoppas för Filippas skull att Fredde kommer gråta floder när han inser vidden av sin förlust! Filippa kommer ta över HBTQ-flaggan i vårt nya normkritiska land! Ingen kommer kunna låta bli att stödja henne när hon blommar ut till fullo som en vacker sosseros, såvida de inte är homofober eller salamiofober, förstås.

    Fredde får kanske gömma dig på Bank of America, ev. iförd raffset och gråta under bankmaffians piska, men i Sverige så kan det strax bli Girl-power och HBTQ, med Filippa i centrum som gäller! Kom Filippa! Kom! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s