Bil-bbq i Skåne är numera mer regel än undantag

Vågen av bilbränder i och runt omkring Lund fortsätter i oförminskad takt. Inatt var det återigen dags när det brann i flera bilar i Hjärup och branden spred sig även till ett större buskage.Sedan slutet av juni har det i princip brunnit varje natt i Skåne – framförallt i Malmö och Lunds kommun.Stackars uttråkade ungdomar som har för lite att göra på sommarlovet och måste roa sig med att förstöra andras privata egendom!Enligt kriminologen Camilla Salazar Atías, gängexpert och kunskapsområdeschef för Fryshuset i Stockholm, kan bilbrännandet sprida sig mellan städer.
-”Iband kan det vara så att man svarar från andra städer. Att det liksom blir en grej som man gör för att svara upp.”Ja, men så här har det väl alltid varit liksom… det handlar inte alls om ett kulturellt problem enligt våra styrande, utan det här är en del av vår nya stadsbild som man väljer att acceptera och som således tvingas på oss medborgare oavsett vad vi anser om saken! Det drabbar inte de själva, så varför riskera valboskapens stöd?!#onlyinsweden
#detnyasverigeKälla: Expressen

En reaktion till “Bil-bbq i Skåne är numera mer regel än undantag

  1. Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt skickade ut signaler till omvärlden. Mitt Europa bygger inga murar. Öppna era hjärtan. De ekonomiska migranterna såg detta som en inbjudan. jag kan komma till Sverige. jag är välkommen utan utbildning och med min kulturella ideologi. Men väl i Sverige blev besvikelsen stor. Trots Stefan och Fredriks löften måste man skaffa sig en utbildning och försörja sig själv. Det här var inte vad vi väntade oss tänkte migranterna. Vi trodde att vi skulle kunna leva på som vanligt som i våra hemländer fast i Sverige. Frustrationen över detta faktum och att inbjudningskortet inte stämmer med verkligheten gör att migranterna tar ut sin frustration på samhället. Sverige har lurat oss och nu hämnas vi tillbaka på samhället som gav oss falska förhoppningar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s