Polisen eftersöker misstänkt serievåldtäktsman i Rågsved

Igår hade polisen i Dalarna för ovanlighetens skull publicerat en fantombild samt delgett signalement på en våldtäktsman i Hedemora med utländskt påbrå och trenden håller i sig för idag skriver Expressen om en misstänkt serievåldtäktsman i Rågsved i södra Stockholm, där fyra kvinnor utsatts de senaste fyra månaderna.

Den misstänkta mannen, som burit mössa vid flera av överfallen samt beskrivs som mörkhyad och 180 cm lång, har vid flera tillfällen även använt kniv. Boende i området är nu av förståeliga skäl oroliga för att röra sig ensamma i området.

Bra av polisen att för en gångs skull varna allmänheten och chansen att få fast gärningsmannen ökar ju betydligt när man delger signalement, vilket borde vara kutym och jag hoppas att det är något som man ämnar fortsätta med framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s