Det behövs inte en strejk för klimatet utan en strejk för Sverige – mot det grova våldet, kvinnoförtryck och en oansvarig migrationspolitik

Att behöva vakna till detta efter en dålig natt ger mig en begynnande huvudvärk.
”Om inte de vuxna agerar står en fullständig samhällskollaps för dörren.”

Nej Greta, däremot så kommer Sverige av idag upphöra att existera om vi inte agerar nu mot den eskalerande kriminaliteten, den alltför slappa migrationspolitiken, den växande extremismen – framför allt i form av radikal islam, hederskulturen och det utbredda kvinnoförtrycket som går allt längre ned i åldrarna, vilket i sin tur innebär att dina eventuella framtida barn kommer att få växa upp i ett mycket destruktivt samhälle där anarki och bostadsbrist är ett faktum samt svenskar kommer att vara ett förtryckt minoritetsfolk!

Jag har hållit rätt låg profil gentemot Greta-effekten eftersom hon är ett barn, men nu börjar detta bli farsartat på mer än ett sätt och jag efterfrågar en vuxen i rummet. Landet håller på att gå åt skogen tack vare ryggradslösa politiker med en egen agenda och nu uppmanas vuxna att strejka för klimatet och facken dras in – man tar sig för pannan!

Sverige har aldrig varit mer otryggt där det täcka könet utsätts för mängder av våldtäkter, pensionärer rånas och misshandlas, unga dör i skottlossningar och knivhuggningar på våra gator, vår egendom bränns upp och vandaliseras samt många är rädda att gå ut efter mörkrets inbrott – är det inte en större anledning att strejka?Samtidigt är vårt en gång så stolta välfärdssystem utraderat samt våra skattepengar går till stor del åt till att försörja ekonomiska migranter och deras anhöriga, men istället för att dra i handbromsen genom att ställa till rätta det kaos som man orsakat genom flera års okontrollerad massinvandring, så fortsätter man istället med öppna hjärtan-politik genom att öka på inflödet – helt absurt!

Vi behöver strejka för kvinnofrid, ökad trygghet, stängda gränser och ett mer sekulariserat samhälle, men det är det för få som vågar yppa offentligt så istället får klimatfrågan mest utrymme – något som vi egentligen inte kan påverka i särskilt stor utsträckning. Miljön är för övrigt minst lika viktig med utsläpp och sopberg – varför hör man aldrig Greta orera om detta?

Sverige gör redan mer än de flesta andra på både miljö- och klimatfronten, men ett litet land kan inte göra allt – särskilt inte när de stora spelarna inte drar sitt strå till stacken och just nu behöver vi fokusera på mer viktiga saker. Det känns helt klart som att vi börjar i fel ände!

#onlyinsweden
#börjairättände

4 reaktioner till “Det behövs inte en strejk för klimatet utan en strejk för Sverige – mot det grova våldet, kvinnoförtryck och en oansvarig migrationspolitik

 1. Oj, aj! Nu var vi uppe i varv …, vilket jag har full förståelse för (på denna blog brukar man annars finna bra avstyckad text i inläggen).

  Att lösa stora problem eller ‘utmaningar’ som det populärt kallas för när man vill låtsas att problemen är mindre än vad de faktiskt är, är något de flesta är just vana vid att andra tar hand om. (En utmaning är inte nödvändig att ta hand om, till skillnad mot problem …) Ser den tiden som nu förbi och befolkningen måste börja agera/reagera mer kollektivt. Annars blir vi inte av med det allt ökande kaoset. Med nuvarande ‘utveckling’ är det inte frågan om, utan när tidpunkten för att det blir omöjligt att vända på situationen, i riktning bort ifrån problemen.

  Som jag ser det, så är en fullständig bojkott utav MSM något som måste genomföras initialt, innan det börjar röra på sig i rätt riktning. (Detta är dock inte helt lätt, då jag har kollegor som har Aftonbladet som ‘helig skrift’. ‘Hissen går inte ända upp’ i berörda fall, så …) Risken är dock att riksdag och regering oförtjänt går in och täcker upp förlusterna för MSM, mer än vad de redan gör idag och precis som vid de tre storbankernas självförvållade (och obetalda) kris. Den mediala krisen har pågått en tid och skjunker allt djupare för var dag som går, utan att de styrande inom branchen inser vad och varför. Denna trend måste brytas och att få tillbaka den genuina ‘Tredje Statsmakten’ är ett måste! MSM måste dessutom bevisa att de kan stå på egna fötter. Bort med presstödet m.a.o.. Deras kris löses enbart med kvalité, vilket är raka motsatsen till den nonsens-propaganda de flesta ägnar sig åt idag. Poletten verkar inte heller ha trillat ner hos de två stora mediaägarna Bonnier och Schibsted. Å andra sidan sitter de två familjerna på så stora förmögenheter, att de inte behöver bry sig. Det går, så länge det går …

  Det surras ibland om det ‘demokratiska Sverige’, men det förutsätter bl.a. att det finns en konstitutionsdomstol. Det är något som vingklipper politikerna, så det är förståligt varför det inte finns någon i Sverige … En sådan skulle ha förhindrat att tjänstemannaansvaret tog bort 1975. Den skulle även ha förhindrat ‘dubbletter’ i lagstiftningen, som tillkommit de senaste åren (hade utlänningslagen tillämpas korrekt, hade politikerna inte behövt hitta på nya lagar beträffande migrationsproblemen …). Dock är det svårt att bilda en sådan, med tanke på svårigheten idag att hitta juridisk personal, som inte låter sig att påverkas utav rådande politika vindar. Juridisk etik verkar allt vanligare skickas ut med badvattnet … (Titta bara på hur advokatsamfundet agerar eller snarare brist på agerande …)
  Därtill måste de politiskt tillsatta lagmännen, eg. lekmännen, kastas ut ifrån domstolarna.

  Detta är tyvärr bara en bråkdel av vad som måste ske, men det är i alla fall en början.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s