Ung man i Oslo rånad på sina skor – polisen i Norge räds inte att publicera signalement

Likt dansk polis hymlar man heller inte i Norge med signalement på eftersökta kriminella individer.

Sent igår kväll blev en ung man rånad på sina dyra skor i Oslo av sex män som med våld tvingade till sig skorna. Polisen har sökt i området utan resultat och ber nu allmänheten om hjälp. Den mest aktiva i gänget ska vara mellan 170-175 centimeter lång, mörk i huden, ha blårutig skjorta och långt hår i rastaflätor.

Man kan fråga sig vad den svenska polisen egentligen har tjänat på att i alla år vägra ge ut signalement när det främst handlar om personer med invandrarbakgrund? Det enda man har uppnått är att skapa ett extremt polariserat samhälle med ökad främlingsfientlighet som följd. Men polisen måste så klart följa order från högre instanser som genom sin brist på kurage bidrager till att landet är rejält på fallrepet och den välbehövliga förändringen är tyvärr inte inom räckhåll.

#onlyinsweden

https://www.aftenposten.no/osloby/i/mRe3J4/Ung-mann-utsatt-for-skoran-i-Oslo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s