Medias nya måltavla utmålas som både bufflig och klumpig

Mainstream media har fått ett nytt hatobjekt förutom Donald Trump, nämligen Storbritanniens nya premiärminister Boris Johnson som pressar på om en Brexit. Jag har inte kunnat upprinna en positiv tidningsartikel varken nationellt eller internationellt och föga förvånande är det Trump som är den som är mest positivt inställd till Johnson av världens ledare.

Att ha USA:s president i ryggen kan nog ha både sina för- och nackdelar, så räkna med att han kommer att få det hett om öronen framöver samt att media kommer att följa hans minsta steg.

Det lär bli en intressant höst!

Bildkälla: The Telegraph

2 reaktioner till “Medias nya måltavla utmålas som både bufflig och klumpig

  1. Det behövs personer som går emot medias och etablerade politikers åsikter och uttalanden. Självklart vill dessa grupper inte att Trump och BoJo ska peka på alla brister, fel och misstag som begåtts under årtionden och som därför avslöjar den inkompetens och handlingsförlamning som präglat, och fortfarande präglar, media och politik. Det behöves fler offentliga och högt uppsatta personer med en klarsyn på samhället för att samhället ska kunna vändas till trygghet, säkerhet och rättvisa för vanliga skattebetalare, som inte har möjlighet att göra sin röst hörd. De forna östeuropeiska länderna samt Italien är också inne på rätt spår.

    Däremot behöver världen inga personer som i nuvarande svenska regering inkl. L och C, fast även M. Macron, Merkel, Tusk och alla andra EU-vänliga politiker måste också bort från den politiska kartan.

    Europas länder måste få sin frihet tillbaka.

    Tyvärr går många på myten om att EU = Europa, vilket ju inte stämmer. T.ex. torgfördes det nyss genomförda valet i EU som ett ”Val till Europaparlamentet” vilket ju är helt fel (https://sv.wikipedia.org/wiki/Val_till_Europaparlamentet). Det är ett val till EU-parlamentet och inget annat. Jag vet inte vem som ligger bakom texten i Wikipedia.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s