Sverige – världsmästare på att skydda brottslingar

Så var det dags igen för Sveriges rättsväsende att döma till förmån för de stackars gärningsmännen, när hovrätten sänker straffet för de tre män – två somalier och en eritrean – som i slutet av förra året våldtog en 25-årig kvinna i ett leksakståg i Björns trädgård i Stockholm samt stal hennes bankkort och SL-kort.

Stockhoms tingsrätt dömde i maj de tre männen för grov våldtäkt – två till fängelsestraff och den tredje till rättspsykiatrisk vård samt alla tre till utvisning efter avtjänat straff där de inte skulle få återvända till Sverige förrän 2034. Men nu sänker Svea Hovrätt deras straff samt upphäver utvisningsbeslutet för den man som dömts till rättspsykiatrisk vård, en 19-årig medborgare i Somalia, eftersom det skulle ”drabba honom orimligt hårt och får anses stå i strid med humanitetens krav”.

Man tar sig för pannan över att hovrätten tänker på vad som är humant för en våldtäktsman och rånare som inte ens är svensk medborgare, som skändat en ung kvinna samt förstört hennes liv för en lång tid framöver samtidigt som man trampar och spottar på offret istället för att ge henne upprättelse!

Varför måste Sverige dalta med utländska medborgare på det här viset? Det är inte rätt någonstans och det är vi skattebetalare som får stå för kostnaderna!

Det här är bara ännu ett exempel i högen på hur Sverige skyddar kriminella individer som borde sparkas ut från Sverige ögonaböj och ingen i maktposition verkar vilja ändra på saken, så budskapet fortsätter att vara solklart för omvärlden – kom till Sverige och få bidrag samt begå brott för de naiva svenskarna tycker synd om er oavsett omständigheterna samt är helt inkörda på att öppna sina hjärtan för allt och alla!

#onlyinsweden

Källa: Expressen

3 reaktioner till “Sverige – världsmästare på att skydda brottslingar

  1. Samtidigt som svenska staten vill sätta dit ASAP och livvakt för misshandel när det var självförsvar mot våldsamma invandrare som inte ens skulle ha rätt att befinna sig i Sverige. Svenskt rättsväsende är styrt av rättshaverister med tydlig vänsterinriktning. Frågan är hur många invandrare som har verkligt inflytande över domstolar? Förmodligen alltför många.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s