Otryggheten hos befolkningen ökar för var dag som går – särskilt bland äldre personer

Oprovocerade och brutala överfall blir allt vanligare i Sverige, men det är inte bara ungdomar som råkar illa ut.Häromdagen blev en äldre kvinna i Linköping rånad och misshandlad av ett gäng med yngre killar, sedan var det en våldtäkt på ett äldreboende i norra Stockholm några dagar senare och idag utsattes en kvinna i 60-års åldern för en misshandel i Sollentuna.Lägg därtill alla rån mot äldre som sker i deras hem, vilket tyvärr är ett gissel i de flesta orter i vårt avlånga land, så är bilden av det nya otrygga Sverige komplett och ingen hänsyn tas varken till ålder eller kön.Men det är lugnt spinner Morgan Johansson från hängmattan, för regeringen har koll på läget och tänker anställa X antal nya poliser de närmaste åren – dessutom finns det inget som tyder på att varken polisen eller Säpo har tappat greppet. Jo tack, dra den om Rödluvan också!#detnyasverige

En reaktion till “Otryggheten hos befolkningen ökar för var dag som går – särskilt bland äldre personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s