Sveriges dåliga rykte smittar även av sig på svenska folket

Sveriges rykte utomlands är som bekant inte vad det en gång varit och det kan vi tacka såväl den tidigare blå som den nuvarande röda regeringen för som både krattat manegen och sett till att slutföra nedmonteringen av landet samt så klart valboskapen som ser till att säkra makten vart fjärde år. Den extremt oansvariga migrationspolitiken och dess konsekvenser för ekonomin, välfärden, rättsväsendet samt landets invånare i stort får övriga världen att höja på ögonbrynen och ange oss som skräckexempel på hur man absolut inte ska göra.

Men det är inte bara de styrande i det lilla enfaldiga riket i norr som stämplas, utan hela svenska folket får sig en släng av sleven och människor världen över tror på allvar att vi nordbor vill ha det så här eftersom vi lealöst jamsar med och accepterar precis allt som våra ryggradslösa politiker serverar oss med – dessutom öppnar vi snällt plånboken utan att protestera. Det är fullkomligt obegripligt för utomstående hur svenskarna med vilja kan ge bort sitt land till ekonomiska migranter, demolera sina barns framtid och vända ryggen åt sin egen kultur för att istället anamma religiösa värderingar som inte hör hemma i Sverige, vilket för med sig ett utbrett kvinnoförtryck samt en växande extremism när fanatiker får fria händer.

En gång i tiden gav ordet ”svensk” spännande associationer utomlands som påminde om ett sekulärt och fritt land med yttrandefrihet på riktigt, frigjorda kvinnor samt jämställdhet mellan könen – numera förknippas vi dock med helt andra saker som till exempel en extremt naiv inställning gentemot migranter som ljuger om sin identitet för att profitera på staten, fristad för terrorister, radikal islam, kvinnoförtryckande plagg oavsett ålder på gator och torg, bejakande av islam framför kristendomen, explosionsartad ökning av kriminalitet, skuldtyngda kommuner, en befolkning som betalar och betalar utan att få något tillbaka samt ett överflöd av PK-ism och asylaktivister som backas av statsstyrd media gör att man helst vill krypa in i ett skal och gömma sig för gott.

Självklart finns det många medborgare som är av en helt annan uppfattning privat, men eftersom det fega folket på ett diktatoriskt sätt indoktrineras redan från barnsben i vad man ska tycka och tänka för att accepteras i samhället, så är det allt för många som istället för att yppa sin åsikt offentligt hellre knyter näven i fickan därhemma och klagar inom hemmets fyra väggar. Att regeringen aktivt motarbetar de som vägrar räta in sig i ledet genom att med olika medel tysta dessa röster, fungerar också som avskräckande exempel för ett redan kuvat folk.

Sverige anno 2019 är inte längre det forna land som våra förfäder byggt upp i sitt anletes svett och det är inte heller det fria samhälle som så många modiga kvinnor och män en gång i tiden kämpat för att ge oss. Istället har vi blivit en liten prick på kartan som andra länder ser ned på och tycker synd om!

indoktrinering

2 reaktioner till “Sveriges dåliga rykte smittar även av sig på svenska folket

  1. Demokrati betydde en gång folkvilja. Numera betyder det att ansluta sig till ett antal påbjudna nästan religiösa trossatser som värdegrund, rädda klimatet, bekämpa rasismen, jämställdheten, solidaritet, inga klyftor, feminism, stötta vissa minoriteter, hetsa mot de åsikter man kallar ”hat”. förädla yttrandefriheten genom att reducera den och följa påbjuden värdegrund och påbjuden åsiktsmall. Befolkning måste uppfostras att förstå att deras uppgift är att rösta på de partier och personer som talar för dessa godkända ideal med störst hänförelse. Vad som är politiskt önskvärda och lämpliga åtgärder har eliten redan beslutat. Att vara ”tolerant” anses nu betyda att inte säga emot. Medborgaren ska också vara ”normkritisk”, vilket betyder att man ska ogilla de normer som eliten ogillar.

    Gillad av 2 personer

  2. Väldigt bra skrivet Jenny. Så känner jag och miljontals svenskar . Som blivit tystade av den falska demokratin.
    Hur politiker. Myndigheter och rättsväsendet i Sverige tänker och agerar är en gåta för alla människor.
    Hur kan ett så framgångsrikt land förstöras på så kort tid.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s