Nästa filmkaraktär till malning – James Bond ska tuktas i hur man behandlar kvinnor

Förutom att det är fel hudfärg på många av dagens filmkaraktärer vilket resulterat i en del re-makes som fått många att höja på ögonbrynen, så är det dessutom opassande med machomän som behandlar kvinnor som sexobjekt – till exempel  agent 007
 
Nästa år har den nya James Bond-filmen premiär, men glöm den hårdkokta machoagenten och kvinnotjusaren á la Sean Connery-style. Den nya agent 007 spelas av den 31-åriga brittiska mörkhyade skådespelerskan Lashana Lynch
 
Lynch kommer inte att ersätta James Bond själv, utan spela en helt ny karaktär som tagit över pseudonymen 007 efter att Bond har slutat jobba för MI6-byrån. James Bond, spelad av 51-åriga Daniel Craig, kommer också att dyka upp i filmen.
 
Förutom att låta agent 007 spelas av en kvinna så har manusförfattarna även gjort andra ändringar för att hålla sig inom de politiskt korrekta ramarna. Ett exempel är att Bond-tjejerna (Bond girls) nu istället kallas för Bond-kvinnor (Bond women). James Bond kommer, likt hans karaktär, att flirta med den nya agent 007 men utan stora framsteg. Han kommer också att lära sig att bete sig på ett smakfullt sätt.
 
Ja det blir en film som jag definitivt inte ska se – jag vill nämligen behålla minnet av original-Bond intakt!
 
Vad blir nästa projekt – en re-make av Rambo som hen?
 
bond

4 reaktioner till “Nästa filmkaraktär till malning – James Bond ska tuktas i hur man behandlar kvinnor

 1. Jag tänker inte titta på den heller. Ännu en kul tradition i PK skräplådan. Bond filmerna á la Sean Connery och Roger Moore var verklig kul underhållning, så fantastiska och stereotypa att dom bara inte kunde vara verklighet, men underhållning var det.

  Gillad av 1 person

 2. Stört fånigt tror de på detta och dra ner det till en förlustrulle gärna för mig tänker inte betala för att titta på eländet!
  Feminism kommer överleva sig själv de är bara en helt sanslös kommunism agenda se hur det gick med DDR Sovjet Cuba nu Venezuela detta vansinne kamma noll (0) för det fungera aldrig kommer aldrig!

  Gilla

 3. Som jag skrivit förut: Låt Tom Cruise spela Nelson Mandela och Jodie Foster gör Rosa Parks… Vad säger PK-folket om denna rollbesättning?

  Gör sedan en film om sagofiguren Mohammed med John Cleese som skådespelare:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s