Kriminella migranter är baksidan av EU:s oansvariga migrationspolitik

Förra veckan skrev schweiziska tidningar om en händelse i staden Möriken-Wildegg som skapat stor uppståndelse i landet efter att det framkommit att eleven brutit käken på en lärare genom att slå henne upprepade gånger i ansiktet med sin knytnäve. Anledningen till attacken ska ha varit att lärarinnan ville veta om eleven återigen bar kniv som han hade gjort vid tidigare tillfällen.14-årigen kom från Syrien tillsammans med sina föräldrar och flera syskon för fem år sedan och familjen lever på bidrag. Den unga migranten beskrivs som ganska smart, kvicktänkt och med gott självförtroende. Han pratar dock konstant om Koranen och instruerar flickor att i Allahs namn klä sig mer anständigt.Efter att han lekt med en kniv på skolans område var han tvungen att tömma sina fickor varje gång innan han fick gå in i klassrummet. Detta var vad som skedde när attacken ska ha skett och lärarinnan säger att hon inte rörde eleven, utan enbart bad honom visa innehållet i sina fickor, vilket fick honom att gå till attack. Enligt ett ögonvittne slog han den 62-åriga lärarinnan som var på väg att pensionera sig fem eller sex gånger med sin knytnäve och sidan av handen. När hon försökte fly ska han även ha sparkat henne.14-årigen anhölls kort efter attacken, men släpptes efter bara två dagar. Ungdomsåklagaren har nu inlett en utredning och det är oklart vad som kommer att hända med eleven. En av hans vänner blev avstängd från skolan tidigare i år på grund av disciplinproblem och sattes i en särskild skola.Det tog en vecka efter händelsen innan allmänheten fick kännedom om vad som hänt och många föräldrar har klagat på skolan och menar att de försöker dölja incidenten, men skolan säger att man inte försöker sopa något under mattan utan att man avvaktat utredningen.Det rapporteras även att en 32-årig syrisk politisk flykting under gårdagen anhållits misstänkt för våldtäkt och mord på en 24-årig kvinna som förra helgen hittades i sydvästra Frankrike. 32-åringen nekar till brottet, men DNA-fynd på kroppen pekar ut honom.Nyligen blev även en 16-årig flicka i Tjeckien brutalt våldtagen i Terezin, efter att ha blivit attackerad av en afrikansk migrant som släppts ut från fängelset i Dresden i Tyskland samma morgon. Förövaren riskerar nu upp mot 10 års fängelse.I onsdags föll även domen i det uppmärksammade tyska fallet där en irakisk migrant som fått avslag på sin asylansökan, våldtog och mördade den 14-åriga Susanna Feldman i Wiesbaden i maj förra året och det blev livstids fängelse. Dådet sände chockvågor över landet och Angela Merkel krävde snabbare deportering av de som fått avslag på sina asylansökningar.Det här var bara ett axplock av den senaste tidens händelser och för den som vill så finns det tyvärr ett överflöd av nyheter om kriminella migranter som är ett växande problem för hela kontinenten, även om våra ledare officiellt inte vill kännas vid det. Något måste göras och även om jag inte tror på det själv så får vi hoppas att EU:s ledare slår sina kloka huvuden ihop efter sommaren och sätter migrationspolitiken överst på agendan, för situationen är ohållbar för såväl Europas befolkning som migranterna som drunknar i Medelhavet eller fastnar i tortyrliknande förhållanden i Libyen i strävan efter ett bättre liv där människosmugglarna är de enda riktiga vinnarna.Problemet med att våra ledare ignorerar problemen är så klart att polariseringen ökar ännu mer och det är en farlig utveckling som vi såg prov på i den tyska staden Chemnitz tidigare i år, när människor protesterade mot migrationspolitiken på gatorna och högerextrema inslag gick till attack mot migranter. Varför låta det gå så långt istället för att agera i tid?http://freewestmedia.com/2019/07/14/immigrant-youth-breaks-teachers-jaw-because-she-asked-wrong-question/http://freewestmedia.com/2019/07/14/syrian-refugee-guilty-of-murder-and-rape-in-landes/https://voiceofeurope.com/2019/07/16-year-old-czech-girl-raped-close-to-the-czech-german-border-by-an-african-deported-from-germany/https://www.bbc.com/news/world-europe-48934331

3 reaktioner till “Kriminella migranter är baksidan av EU:s oansvariga migrationspolitik

 1. Hur länge skall det ta innan menigheten och politiker förstår orsaken till att Sharia lagarna utmäter bestraffningar i form av piskrapp och offentlig stening.

  Gilla

 2. Det var bättre på vår tid när lärarinna blev inputtad i kopiatorrummet och fick slängt bläck i håret.Det tog lång tid innan hon åter blev sig lik.

  Gilla

 3. Det som händer dagligen i Europa nu, var förr en fruktansvärd och ovanlig händelse.

  Att en europé skulle göra sådana brott var väldigt ovanlig. Och då handlade det om en väldigt sjuk person. (En som led av allvarliga störningar och sociala problem.)
  Frågan är lider alla dessa killar och män av allvarliga störningar? Varför släpps de in vind för våg överallt.
  Är en galning, lika mycket värd som ett flickor barn?
  Nej.
  Sätt dem på en ö långt ifrån vanligt folk.
  Att 5 , 8 eller fler män våldtar en flicka eller kvinna . Visar på att de inte har några mänskliga känslor.

  Och sen ska man vända resten av ilskan mot våra politiker för de är skyldiga till att dessa personer har kommit
  Hit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s