Den onämnbara – vad har han egentligen gjort för ont förutom att sprida det fria ordet?

Det här är första gången som jag inte kan skriva en text direkt på Facebook, utan måste publicera den enbart här på bloggen. Anledningen är att det just nu pågår kraftig censur på Facebook och människor stängs av på löpande band för att ha skrivit en enskild persons namn i inlägg eller kommentarer – nämligen den brittiske medborgarjournalisten Tommy Robinson. Senast i morse noterade jag att en Facebook-vän blivit avstängd för att ha nämnt hans namn i ett vanligt oklanderligt inlägg, med motiveringen att det bryter mot deras communityregler. Måhända blir jag också avstängd även om jag kommer att dela det här blogginlägget istället för att klistra in texten, men det får det vara värt eftersom det här är allvarligt och måste uppmärksammas.

Så vad har Tommy Robinson egentligen gjort för att förtjäna detta – har han mördat någon eller våldtagit barn? Nej, faktum är att han inte är skyldig till något av det – istället har han varit en del av ett avslöjande av en stor pedofilring i Storbritannien där majoriteten av medlemmarna hade rötter i Mellanöstern och hans fokus på att belysa kriminella migranter är en nagel i ögat för överheten, varför han måste tystas. Robinson har för övrigt nyligen fått ett fängelsestraff på nio månader, där han kommer att avtjäna cirka 10 veckor, efter att ha befunnit sig skyldig till förakt för domstolen vid en tidigare utfrågning. Han är stämplad som högerextrem och han må vara stökig samt ha en obekväm åsikt, men han har de facto inte gjort något som skulle kunna föranleda att hans namn blir onämnbart på sociala medier som nu skett.

Det hela har antagit löjliga proportioner och det är väl märkligt att det inte är några som helst problem att skriva namnen på avskyvärda män som varit ansvariga för utrotning av hundratusentals människor som Adolf Hitler, Augusto Pinochet eller Josef Stalin. Det är också helt ok att nämna vidriga terrorister vid namn, som en viss herr Akilov som dödat och skadat många oskyldiga svenskar i ett fasansfullt terrordåd i Stockholm, eller Brenton Tarrant som var huvudaktör i moskéskjutningarna på Nya Zeeland. Utöver detta så är det helt acceptabelt att göra nidbilder och sprida hat om Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och om partiet i allmänhet.  Sprida hatpropaganda om judar och homosexuella samt uppmana till våld mot oliktänkande är också tillåtet. Men en brittisk man som bara utnyttjar sin rättighet att föra fram det fria ordet samt har modet att våga säga vad han tycker om saker och ting är helt bannlyst och ingen får ens skriva bokstäverna i hans namn.

Det är sjukt på alla sätt och det här borde vara en väckarklocka för alla naiva svenskar som tror att vår yttrandefrihet fortfarande är intakt! Justitieminister Morgan Johanssons högsta prioritet är att tysta svenska regimkritiker och att involvera Google, Youtube och sociala medier genom att pressa på om nya riktlinjer enligt ”rätt” agenda samtidigt som Näthatsgranskaren slår vilt omkring sig är bara början. Jag är övertygad om att vi allt mer närmar oss diktaturer som Kina där vi snart inte kommer att få dela vilka nyheter vi vill och istället för att göra motstånd lallar den stora massan bara med.

Snaran dras åt allt mer och alla som inte rätar in sig i ledet och enbart yppar politiskt korrekta meningar i enlighet med de av etablissemanget uppsatta värderingarna, ska tystas snabbt och effektivt med alla medel som står till buds.

Välkommen till Sverige 2019!

#onlyinsweden
#krossaåsiktskorridoren

speechless.jpg

9 reaktioner till “Den onämnbara – vad har han egentligen gjort för ont förutom att sprida det fria ordet?

 1. Kina är ingen diktatur, där får man faktiskt yttra sig betydligt friare än i väst, men däremot ställs det krav på hur man utnyttjar yttrandefriheten. Kina anser inte att en våldsam mobb som drar runt på gatorna kan kallas yttrandefrihet, eller det är yttrandefrihet att uppvigla till högförräderi och våld med skvaller och att sprida falska nyheter. Jag brukar jämföra det med trafik. Du får köra din bil varthän du önskar, men du får inte uppträda hur som helst på vägen, det finns stränga regler alla måste följa. Svensk yttrandefrihet är som ett vägnät utan lagar och regler, alla får uppträda som dom vill, köra som dom vill, och den härskande eliten bestämmer vad som är tillåtet eller inte och delar ut åsiktsbaserad bestraffning, precis som kungarna, adeln och prästerskapet en gång gjorde i Sverige, eller kejsarna i Kina. Både MSM och den politiska eliten har ju numera direktlinje till Facebook för att under hot om lagstiftning och böter beordra vad som skall strykas och vad som får framföras. Vad som händer i väst är långt allvarligare än de flesta förstår. Historiskt gällde personstyre, rättvisa = åsikt av person, sedan övergick Sverige till lagstyre, alltså att fungera som en rättsstat där lagen styr. Nu går man ifrån rättsstatssystemet och tillbaka till elitstyre av personer och grupper efter politik ideologi och åsikt.

  Gillad av 1 person

 2. Att rättänkande folk fortfarande använder floskelbook, twatter, inte-gramm och yuck-tube idag…. Man borde lämna alla dessa omedelbart och lämna de till de ”rättrogna”. Då är det kört för dessa företag OCH användarna när de har ingen annan att bråka med än sig själv. Då vänder de sig mot sig själv ganska omgående!

  Gillad av 1 person

   1. De allra flesta politiker spyr bara sina lögn och anklagelserna utan att ens ha viljan eller förmågan att lyssna på meningsmotståndare. Och de kända debattörer som verkligen vågar vara kritisk blir avstängda eller censurerade ändå.
    Om tillräckligt många byter till GAB eller Minds tex. då följer de som är värd att lyssna på eller debattera med av sig själv. Tror jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s