Bil-bbq – den nya sommarlovsaktiviteten

Aftonbladet rapporterar om att en carportlänga i Uppsala brann ned i natt i stadsdelen Löten och en anmälan om mordbrand är upprättad.Uttråkade ungdomar som varit i farten igen? Äsch då, det är bara några bilister som troligen behöver sina bilar i vardagen som drabbas och det är inte vi som tänder på som betalar!Bilbränder är tydligen något som är här för att stanna som så många andra företeelser som det nya Sverige bjuder på, samtidigt som våra styrande inte har modet att agera mot dessa ligister utan istället har som policy att se alla som offer som ska strykas medhårs – medan Svensson knyter näven allt hårdare i fickan hemma på kammaren!#burnbabyburn
#onlyinsweden
#detnyasverige

En reaktion till “Bil-bbq – den nya sommarlovsaktiviteten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s