Ukraina inför obligatorisk kemisk kastrering av våldtäktsmän

Ukrainas parlament har godkänt nya lagar som innebär att sexförbrytare som döms för sexualbrott mot minderåriga kommer att tvingas genomgå kemisk kastrering. Det här medför att Ukraina kommer att ha en av de hårdaste lagarna i världen mot sexförbrytare.
 
Juridiska experter och läkare har dock dömt ut den nya lagen och har uppmanat presidenten att lägga in sitt veto.
 
Blir det verkligheten tycker jag inte att det är fel alls och det lär definitivt vara avskräckande! Kanske något för Sverige att ta efter?!
ukraina.jpg

3 reaktioner till “Ukraina inför obligatorisk kemisk kastrering av våldtäktsmän

 1. Det är som dödsstraffet. Inte reversibelt, och problemet är alla dessa falska anklagelser. I Sverige behövs ju inte längre bevis, det räcker med en väl koreograferad, väl inövad och framställd teaterföreställning i rätten för att övertyga rätten om ”trovärdighet”. Kina hade ett tag problem med professionella gråterskor som hyrde ut sina talanger, falskeligen anklagade välbärgade män systematiskt för våldtäkt och fick skadestånd, som naturligtvis delades med uppdragsgivarna. Ett fall blev en antiklimax. En av dessa yrkeskvinnor anklagade en välkänd man för våldtäkt och presenterade bevis. Taxi kvitton, hotelliggare, kvitton på hotellrum, restaurangkvitton, osv. Försvaret pressade henne hårt, hon stod på sig, person, plats och tid var korrekt. Det fanns emellertid en liten hake. Vid just den tiden hade den anklagade suttit i TV direktsändning i en helt annan del av landet.

  Gilla

  1. ”Inte reversibelt”.. Vet inte om du är läskunnig eller bara dum. Kemisk kastrering står det faktiskt. I helt uppenbara fall som t.ex med afghanhannar och araber som gruppvåldtar systematiskt förordar jag fysisk kastrering eller nackskott.

   Gilla

   1. Du behöver läsa på lite. Ordet ”kastrera” betyder medicinsk att avlägsna testiklarna eller äggstockarna. Det du talar om är en ständigt pågående medicinsk behandling som görs med två injektioner varje vecka. Den syftar till att dämpa sexdriften, och används på både män och kvinnor. Om behandlingen upphör återgår kroppen till alla funktioner den hade innan behandlingen påbörjades. Enligt uppgift har den metoden redan använts i Europa, Argentina, Australien, Nya Zeeland, Indien, Indonesien, Ryssland, USA och Korea. Jag vet att även det ofta kallas ”kemisk kastrering”. Eftersom artiklarna talar om ett unikt beslut har jag tolkat det så att man talar om permanent kemisk kastrering. Det görs med strålning eller genom att injicera kemikalier i testiklarna som permanent förstör deras funktion.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s