Trump får skit för att han agerar mot illegal invandring, medan den svenska regeringen kan fortsätta ostört med sin strutsteknik

Svensk media verkar ha snöat in på att USA försöker få bukt med illegal invandring och alla stora svenska tidningar har idag rubriker om hur Trumps insats slår mot stackars barnfamiljer när man på söndag väntas genomföra räder mot papperslösa.

Men istället för att svärta ned andra länders politiska ledare som åtminstone tar i denna heta potatis, så borde man se om sitt eget hus innan man kritiserar andra. För vad gör den svenska regeringen åt det faktum att hundratusentals migranter befinner sig illegalt i Sverige tack vare våra slappa kontroller och obefintliga åtstramningar i såväl gränskontroller som i migrationspolitiken? Inte ett dugg!

Jag har fortfarande inte glömt Socialdemokraternas gullponke Anders Ygemans ouppfyllda löfte från 2016 när han påstod att 80.000 illegala migranter skulle avvisas, men ingenting har hänt utan istället har vi tagit in desto fler under den här tiden och flödet bara fortsätter – fullkomligt horribelt och oansvarigt!

Hur vore det om svensk media skulle fokusera på den illegala migrationen och visa hur det egentligen går till istället för att hela tiden lyfta fram snyfthistorier? Det vore inte en dag för tidigt att sätta blåslampa i häcken på vår regering för att förmå dem att agera! Men det vore väl för mycket att hoppas på en seriös nyhetsrapportering i det här landet och att de välbetalda nyhetsmurvlarna skulle orka gräva är alldeles för mycket begärt när det är enklare att låta asylaktivister få komma till tals.

#onlyinsweden

En reaktion till “Trump får skit för att han agerar mot illegal invandring, medan den svenska regeringen kan fortsätta ostört med sin strutsteknik

  1. Svensk media och svenska politiker är patetiska. Förutom då att dom är verkligt och reellt samhällsfarliga och fullkomligt oansvariga samt givetvis lögnaktiga. Rasera ett helt samhälle för sin egen ”godhets” skull.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s