Är det nog nu?

Som jag berättat om tidigare så har jag kontakt med ett gäng pensionärer som verkligen känner engagemang för att rädda det lilla som finns kvar att rädda av vårt en gång så stolta land. De är sju män och kvinnor i 70-årsåldern som träffas regelbundet och anser att vi måste göra något nu innan det är alldeles för sent, men för att sätta stenen i rullning krävs det att många går samman för att göra gemensam sak och det här kan anses som en liten trevare för att känna av intresset.

Det går fort nu och när man hela tiden fyller på med nya migranter i behov av försörjning istället för att säga stopp och se till att få ordning i landet samt hjälpa de man redan tagit hit innan man plockar in fler, är vi inte långt från systemkollaps.

Den 10 september är det dags för riksdagens öppnande och man avser då att ha ett färdigt manifest att lämna över till våra riksdagsmän samt anordna en demonstration utanför riksdagen för att demonstrera folkets missnöje med vad som händer i landet, något som jag stödjer helhjärtat eftersom det är ett ypperligt tillfälle att vädra den ilska som kokar hos många från norr till söder. Men hur lyckas vi få en så stor uppslutning att våra politiker måste lyssna på oss? De försök som har gjorts tidigare under året har på ett mycket tydligt sätt visat medborgarnas brist på engagemang, trots att man haft kända arrangörer bakom demonstrationerna. Hur ser vi till att det inte återigen blir ett fiasko med bara några hundratals deltagare?

Vi har skrivit och skrivit spaltmeter på sociala medier samt bloggar, medan hundratusentals människor i sin tur gillar och delar vidare, men i realiteten betyder det inte ett dyft. Våra styrande skrattar hela vägen till plenisalen för de vet att de kan göra vad som helst utan att svenska folket säger ifrån. De vet att de kan bygga luftslott i tal efter tal utan att lägga kraft bakom de falska löftena, de struntar i om pensionärerna svälter eller om ungdomar saknar bostäder, de ignorerar det faktum att skolan går åt helvete och de bryr sig inte om våra barn blir utsatta för våldtäkter, rån och misshandel – dessutom blundar de med glädje för den pågående islamisering och religiösa extremism som de krattat manegen för. I det stora hela är de vinnarna och det kuvade folket fortsätter att vara förlorarna dag efter dag!

Är det här acceptabelt? När är det nog? Hur mycket mer skit ska vi ta? Hur många fler generationer ska få se sin framtid gå upp i rök? Hur många kommer att klara av att se sina barn i ögonen när sanningen uppdagas för alla som fortfarande vägrar inse vad som håller på att ske? Är det värt att vända bort blicken av rädsla för vad ens omgivning ska tycka och tänka?

Jag kan definitivt tänka mig att ta ledigt och åka upp till huvudstaden för att kräva att våra politiker lyssnar på folket – men hur många är med mig och dessa sju veteraner?

voice

2 reaktioner till “Är det nog nu?

 1. Tyvärr tycker många av de som sympatiserar med Islam och det som står i Koranen att det ska man lyda
  Oavsett vår lagstiftning så kommer den i andra hand enligt dom.
  Salafister och medlemmar i terroristorganisationen ISIS skrattar åt Sverige och dess lagar.

  Gilla

 2. Eftersom ”klubbmedlemmarna” läser på Facebook och kanske här så får de lite input på sitt initiativ som kan sammanfattas i tre punkter.

  1. Jag stödjer initiativet, men vill inte vara arrangör pga tidsbrist.

  2. Samdemonstrationer borde samordnas i de större städerna eftersom inte alla har möjlighet att åka till Sthlm.

  3. Gula västarna ska tydligen också demonstrera det datumet – kanske kan ni ansluta er till dem.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s