Svensk media undanhåller viktig information trots att våldsbejakande islamism är det största hotet mot landet

Jag är förbluffad över att svensk media direkt satte locket på vad gäller nyheten om att en ”svensk” islamistextremistisk kvinna i 40-årsåldern anhållits på Gatwick-flygplatsen i London i torsdags misstänkt för terrorism, när hon anlände med ett flyg från Italien.

Jag förstår att internationella medier inte intresserar sig särskilt mycket eftersom det bara rör sig om vår lilla gurkmonarki, men att svenska journalister lägger locket på istället för att rapportera är helt otroligt!

Europol har deklarerat att de islamister som reser från Syrien och Irak för att återvända till sina hemländer, är extremt farliga med sin träning samt erfarenhet vad gäller både vapen och sprängmedel – dessutom tar de oftast inte direktflyg utan ser till att göra flera stopp för att undvika uppmärksamhet.

Det rör sig således om mycket farliga individer, där Säpo borde vara på helspänn för att fånga in extremisterna innan de lyckas gå underjord i Sverige – dock verkar säkerhetstjänsten inte ens ha känt till denna kvinna i Aftonbladets korta rapportering från gårdagen och som sedermera snabbt försvann från toppnyheterna.

Det är väl märkligt att när det rör sig om attacker mot moskéer eller andra grova våldsbrott/mord där vita extremister på något sätt är inblandade så får vi hela deras livshistoria och bilder på mindre än ett dygn. Sedan ägnar man dessutom veckor åt att älta saken samt vända och vrida på händelsen ur olika synvinklar. Men nu är det knäpptyst!

Det torde vara intressant för allmänheten att få veta Ifrån vilken ort i Sverige kvinnan kommer, hennes familjeförhållanden, hur länge hon varit utomlands samt hennes kopplingar till islamism och vad hon står anklagad för.

Jag gissar på att det är order uppifrån att tysta ner det eftersom det dels svärtar ned Sverigebilden mitt i turistsäsongen, dels ökar polariseringen/hatet mot muslimer samt så klart ökar folks medvetenhet om att regeringen och Säpo misslyckas med att upprätthålla landets säkerhet samt se till att landet och dess medborgare är trygga.

Istället matas vi med grilltips varvat med rapporter från Almedalen där våra politiker tävlar om vem som kan lova mest, dessutom finns det alltid nya skottlossningar och knivhuggningar att lägga fokus på i gängkriminalitetens våldsamma fotspår, så att man inte på något sätt nämner det största hotet mot rikets säkerhet – nämligen islamistisk extremism som kan fortsätta frodas med statliga bidrag och öppna gränser!

#onlyinsweden
#detnyakalifatet

facts

3 reaktioner till “Svensk media undanhåller viktig information trots att våldsbejakande islamism är det största hotet mot landet

  1. Klart de lägger det åt sidan, det är viktigare att ta upp halloumi med antibiotika eller importerad kyckling.
    De silar mygg och sväljer kameler.
    En ”svensk” islamistextremistisk kvinna i 40-årsåldern. Kan hon heta Anna tros?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s