Kvinna och tre barn under tolv år knivhuggna i norra London

De blodiga knivattackerna avlöser varandra i London och som bekant har redan antalet mord i år i huvudstaden slagit i taket – med främst unga offer. Den senaste knivattacken innefattar en kvinna och tre barn som är allvarligt skadade efter att tidigare idag ha blivit knivhuggna vid sitt hus i Enfield i Norra London.

Polisen kallades till platsen strax efter lunch och väl där hittade man en kvinna och tre barn under tolv år som var allvarligt skadade efter att ha knivhuggits. De fördes till sjukhus och polisen väntar på att få en uppdatering kring deras allmäntillstånd.

En man har arresterats misstänkt för mordförsök och gärningsmannen ska ha känt offren.

En granne som har bott där i över 20 år kände kvinnan och barnen väl. Han berättar hur han hörde skrik och såg en illa skadad kvinna ligga på marken. Sedan såg han en 10-årig flicka på golvet som också såg ut att befinna sig i ett dåligt tillstånd. Genom fönstret såg han en svart man i röd basebollkeps stå på gatan medan flera grannar skrek åt honom vartefter polisen grep honom kort efteråt.

https://www.express.co.uk/news/uk/1150120/london-stabbing-enfield-knife-crime-met-police

hus

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s