#jagärhär med Minna Dennert i spetsen prisas för sina ”insatser” av Borås stad som ger gruppen årets sociala medier-pris

Vad roligt – är det någon organisation som förtjänar att uppmärksammas för sina fantastiska insatser så är det väl #jagärhär?!

Grattis Minna Dennert för allt som du och din välvilligt inställda hatgrupp bidragit till på sociala medier – utan er hade det fria ordet betytt något och många av oss som bara rapporterar om vad som händer i samhället hade inte behövt bli tillfälligt avstängda från våra Facebook-konton bara för att våra åsikter inte stämmer överens med vad som enligt er är politiskt korrekt att tycka!

Det är väl helt i sin ordning att ni arrangerar massanmälningar av inlägg som rimmar illa med era egna vänstervridna åsikter för att tysta obekväma röster istället för att ta debatten och självklart ska ni få pengar för besväret!

👎

#onlyinsweden

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156425763006547&id=516526546

3 reaktioner till “#jagärhär med Minna Dennert i spetsen prisas för sina ”insatser” av Borås stad som ger gruppen årets sociala medier-pris

    1. ”Terminal ill”. Samhällscancerns sprider sig snabbt. Varken kirurgi eller gifter hjälper längre. Kanske dags för ”pallative care”.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s