Landets kommuner blöder men våra makthavare är upptagna med att samla godhetspoäng och struntar i barnen som en dag ska ta över

Hela våren och försommaren har det rapporterats om kommuner som går back – nu har nog hela sydöstra Skåne drabbats, vilket slår mot de svagaste och viktigaste individerna i vårt samhälle – barnen!

Simrishamn är den senaste kommunen med minus i kassan och ”det ser dystert ut” säger det moderata kommunalrådet Jeanette Ovesson till Ystads Allehanda. Behöver jag tillägga att kommunen haft och fortsätter ha ett stort flyktingmottagande?!

Detta är dock inget unikt skånskt fenomen utan våra svenska kommuner från norr till söder blöder nu rejält tack vare att våra makthavare envisas med att tänka med hjärtat framför huvudet och värre ska det bli efter att sex oansvariga partier beslutat att öka invandringen till Sverige ytterligare!

Det ser riktigt illa ut för moder Svea och alla nya generationer som kommer att tvingas axla detta ok som våra syltryggar till politiker, ivrigt påhejade av såväl media som en majoritet av svenska folket, forcerat fram.

Den stående frågan i framtiden kommer att vara ”Varför gjorde ni inget?” och det är då vissa av oss kommer att stå rakryggade och säga att vi gjorde vad vi kunde för att få människor att vakna, medan andra kommer att rycka på axlarna och påstå att man varit naiv!

#onlyinsweden

6 reaktioner till “Landets kommuner blöder men våra makthavare är upptagna med att samla godhetspoäng och struntar i barnen som en dag ska ta över

  1. Så länge det är viktigare med hur den enskilde betraktas i förhållande till den s k godhetsrörelsen så kommer Sverige att fortsätta sin väg utför. Den dag egotänket försvinner kan Sverige börja byggas upp igen och vi kan ta hand om våra egna som far illa.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s