Människor i behov av vård skickades hem från akuten för att beteda plats åt skottskadade kriminella

Igår natt larmades polisen i Linköping till en adress på Rydsvägen gällande ett större bråk. Väl på platsen hittar polisen tre skadade unga män i 20-års åldern som fördes till sjukhus med ambulans.

Enligt uppgifter till Corren gick man upp i beredskap på Universitetssjukhuset och skickade hem ett antal personer från akuten då man inväntade en eller flera skottskadade patienter. Enligt polisen ska ingen av männen ha fått livshotande skador.

I det nya spännande Sverige får människor som sökt sig till akutmottagningen således bita ihop och åka hem för att man måste prioritera patienter med mer livshotande skador – även om det rör sig om kriminella individer. Måste kännas nesligt!

Även om regeringen just nu försöker övertyga allmänheten om att det inte finns någon anledning till oro över att vi har fått ett samhälle där polisen fullständigt tappat kontrollen över den grova kriminaliteten vilket alltmer drabbar civila, genom floskler som ”antalet skottlossningar minskar” samt ”man ska bura in dem en efter en”, så är det bara att se sig om i samhället för att inse att de pratar rappakalja!

#onlyinsweden

9 reaktioner till “Människor i behov av vård skickades hem från akuten för att beteda plats åt skottskadade kriminella

 1. Och ändå påstår svenska politiker alla människors lika värde.
  Men hela tiden sätter man kriminella och illigal människor före dem som jobbar och sköter sig.

  Svenska politikers moral och etik är något som borde diskuterass. Och demokratin för politikerna röstar igenom saker som de inte folket stöd i . Samtidigt så är frågan vad är demokratiska val . Vi röstar på ett parti eller en människa som kan ljuga och ändra sina åsikter flera gånger. Så vad röstar vi på.
  Vi röstar på någon som lovar något som i slutändan inte betyder något.

  Oavsett hur vi skattebetalare röstar ,
  så är det politikerna som bestämmer vilka som får vara med och besluta.
  Att kriminellas liv går före vanligt folk. Är vidrigt

  Gilla

  1. Maria, du måste komma ihåg att i en ”mångkultur” gäller ”alla människors lika värde” men hur man mäter värdet kan fritt varieras. Somligas mått på värde är större än andras. Det är som i Orwells Animal Farm, alla är jämställda, men vissa är mer jämställda än andra. Man kan även tänka så här. Alla har rätt till ett mål mat, men andras mål mat är större och godare än ditt mål mat, men förstås, ni är både jämställda och ni har båda fått lika mycket ”värde”, en portion mat. Så fungerar dagens Sverige.

   Gilla

 2. Okunniga väljare röstar på lika okunniga representanter för att föra deras talan i riksdag och regering ! ! Folket får det skrot och korn de förtjänar !

  Gillad av 1 person

  1. Problemet är att en hel nation med dess folk, kultur och historia bit för bit nedmonteras, raseras och förstörs. Det är som att kasta en vacker porslinsvas i golvet, den går aldrig att återställa igen.

   Gilla

 3. Flytta på er alla svenskar, det är en order och diktat uppifrån. Nu gäller ”mångkulturen” och dess tågordning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s