Skillnaderna i asylstatistiken för Danmark respektive Sverige är enorma, men svenska folket är tåliga och accepterar att anhöriginvandringen återigen kommer att öka

Många länder i världen ser med bestörtning på det svenska tillståndet och det är inte för inte som vårt land oftast används som skräckexempel på hur man inte vill ha det. Den danska tidningen Den Korte Avis har roat sig med att jämföra migrationsstatistik länderna emellan och resultatet är talande.

”Flyktingströmmarna är inte slut, det kan de skriva under på i Sverige. Den strama migrationspolitiken som Danmark fört sedan regeringsskiftet 2015 har fått migranter att hålla sig borta från Danmark och istället har de strömmat till Sverige, som redan under årets fem första månader mottagit inte mindre än 8.624 asylsökande. Det är fler än Danmark mottagit under hela 2017 och hela 2018 sammantaget.

Danmark har under dessa två år totalt mottagit 7.059 asylsökande – 3.500 år 2017 och 3.559 under 2018, där uppehållstillstånd gavs till 4.402 personer.

Under det här årets första fyra månader har blott 813 personer sökt asyl i Danmark och 508 asylsökande har fått uppehållstillstånd.

Sverige däremot, mottog under 2017 och 2018 totalt 47.168 asylsökande och gav uppehållstillstånd till 38.422 asylsökande! Under årets första fem månader har 2.840 asylsökande fått uppehållstillstånd i Sverige.

År 2018 gav Sverige familjeåterförening till 16.641 personer, medan Danmark enbart godkände 1.136 familjeåterföreningar.

Alla dessa svenska familjeåterföreningar är ett resultat av en oansvarig invandringspolitik som i motsats till Danmark har gjort Sverige till en magnet för migranter med allt vad det medfört av en helt okontrollerbar invandrarrelaterad kriminalitet med skottlossningar samt våldtäkter, för att inte tala om bombterror.

Det är främst de hårda integrationskraven och gränskontrollerna som har räddat Danmark från det svenska tillståndet.”

Det känns bra att vara svensk numera….

#onlyinsweden

https://denkorteavis.dk/2019/endnu-gaar-flygtningestroemmen-uden-om-danmark-sverige-har-i-aar-modtaget-flere-flygtninge-end-danmark-samlet-i-2017-og-2018/

dk

3 reaktioner till “Skillnaderna i asylstatistiken för Danmark respektive Sverige är enorma, men svenska folket är tåliga och accepterar att anhöriginvandringen återigen kommer att öka

 1. Sverige är inget annat än en nyklassisk diktatur. Folket har noll reellt inflytande, propagandan för att åsiktsstyra är massiv, makteliten har integrerat alla media som Schibsted, Bonniers och SVT/SR i sin propaganda maskin, och varenda individ är intensivt övervakad. Folk vågar inte yttra sig för bara risken av att bli dragen inför domstol för nybrott som HMF om man kritiserar regimen. Sverige har helt enkelt utvecklats till ett av världens mes effektiva diktaturer som styrs av den djupa staten med huvudsäte i USA. Klassiska diktaturer som Stalin eller Hitler diktaturerna hade en diktator som var en synlig och identifierbar person, den synliga personen saknas i nyklassiska diktaturer som Sverige. Makten ligger istället hos en osynlig grupp i bakgrunden som styr.

  Gillad av 1 person

 2. Det som stör mig mycket är att flyktingarna ska enligt EU söka asyl i det första land de kommer till. De kommer absolut inte först till Sverige. Och vi ska acceptera att de plundrar oss för de vill ha det bästa gratis. Fastän de bryter mot EU kommissionens regler. Och svenska politiker skickar inte tillbaka dem till första land. Alltså bryter politikerna mot EU regler och tvingar oss betala för flyktingar som inte har rätt att vara här.
  Flyktingarna bryter mot EU regler, svenska politiker bryter mot EU regler och sen pratar svenska politiker om att EU ska ha en gemensam migrations politik. Vad hjälper det när de ändå bryter mot den själva.

  Oavsett vad som händer så är det svenska folket som får stå för notan och se våra barns framtid blir förstörd.

  Skolorna hade 2 flyktingar per klass för 30 år sedan . Nu är 70 procent flyktingar per klass i vårt område.
  Det eleverna kunde i årskurs 4 kan de inte i 9an . Och svenskan är inte värd namnet.
  Och betygen är nu höger fastän de inte ens när kunskaper för 6 an. Lärarna på gymnasiet ifrågasätter betygsättningen.

  Det är helt ok att förstöra svenska elevers skola och språk men det är inte ok att flyktingarna förstör för sig själva.
  Är fruktansvärt trött på blatte svenskan som sprider sig i skolorna.
  Har 4 barn och kunskaperna i språk osv märks väldigt tydligt från första till sista barnet. Det är inte vår kunskap som påverkat barnen utan flyktingarnas invasion av skolorna som sänkt standarden och förstört språkundervisningen för alla eleverna.
  Vi har nu en stor del svenska barn som pratar som flyktingar. Men det är det tyst om . Det pratas bara om segregation när de gäller flyktingarna . Aldrig tar man upp de negativa effekterna på svenska elever och att rika flyttar från sina hem för att området har invaderats av flyktingar. Kvar blir fattiga skattebetalare och deras barn som sjunker som en sten till botten. Och kan aldrig få tillbaka det vi förlorat.
  Flyktingarna får högsta vinsten i Sverige. Och de som betalat eller köpt lotten hela livet får en nitlott.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s