Skillnaderna i asylstatistiken för Danmark respektive Sverige är enorma, men svenska folket är tåliga och accepterar att anhöriginvandringen återigen kommer att öka

Många länder i världen ser med bestörtning på det svenska tillståndet och det är inte för inte som vårt land oftast används som skräckexempel på hur man inte vill ha det. Den danska tidningen Den Korte Avis har roat sig med att jämföra migrationsstatistik länderna emellan och resultatet är talande.

”Flyktingströmmarna är inte slut, det kan de skriva under på i Sverige. Den strama migrationspolitiken som Danmark fört sedan regeringsskiftet 2015 har fått migranter att hålla sig borta från Danmark och istället har de strömmat till Sverige, som redan under årets fem första månader mottagit inte mindre än 8.624 asylsökande. Det är fler än Danmark mottagit under hela 2017 och hela 2018 sammantaget.

Danmark har under dessa två år totalt mottagit 7.059 asylsökande – 3.500 år 2017 och 3.559 under 2018, där uppehållstillstånd gavs till 4.402 personer.

Under det här årets första fyra månader har blott 813 personer sökt asyl i Danmark och 508 asylsökande har fått uppehållstillstånd.

Sverige däremot, mottog under 2017 och 2018 totalt 47.168 asylsökande och gav uppehållstillstånd till 38.422 asylsökande! Under årets första fem månader har 2.840 asylsökande fått uppehållstillstånd i Sverige.

År 2018 gav Sverige familjeåterförening till 16.641 personer, medan Danmark enbart godkände 1.136 familjeåterföreningar.

Alla dessa svenska familjeåterföreningar är ett resultat av en oansvarig invandringspolitik som i motsats till Danmark har gjort Sverige till en magnet för migranter med allt vad det medfört av en helt okontrollerbar invandrarrelaterad kriminalitet med skottlossningar samt våldtäkter, för att inte tala om bombterror.

Det är främst de hårda integrationskraven och gränskontrollerna som har räddat Danmark från det svenska tillståndet.”

Det känns bra att vara svensk numera….

#onlyinsweden

https://denkorteavis.dk/2019/endnu-gaar-flygtningestroemmen-uden-om-danmark-sverige-har-i-aar-modtaget-flere-flygtninge-end-danmark-samlet-i-2017-og-2018/

dk

Annonser

2 reaktioner till “Skillnaderna i asylstatistiken för Danmark respektive Sverige är enorma, men svenska folket är tåliga och accepterar att anhöriginvandringen återigen kommer att öka

  1. Sverige är inget annat än en nyklassisk diktatur. Folket har noll reellt inflytande, propagandan för att åsiktsstyra är massiv, makteliten har integrerat alla media som Schibsted, Bonniers och SVT/SR i sin propaganda maskin, och varenda individ är intensivt övervakad. Folk vågar inte yttra sig för bara risken av att bli dragen inför domstol för nybrott som HMF om man kritiserar regimen. Sverige har helt enkelt utvecklats till ett av världens mes effektiva diktaturer som styrs av den djupa staten med huvudsäte i USA. Klassiska diktaturer som Stalin eller Hitler diktaturerna hade en diktator som var en synlig och identifierbar person, den synliga personen saknas i nyklassiska diktaturer som Sverige. Makten ligger istället hos en osynlig grupp i bakgrunden som styr.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s