Europol varnar för våldsamma IS-kvinnor i ny rapport

Även om den Islamiska Statens storhetstid är förbi, så lever terrorsektens ideologi vidare på sociala medier och genom IS egna propagandakanaler. Enligt terrorgruppens ideologi är kvinnans primära roll icke våldsam, men en ny Europol-rapport visar på att balansen kan tippa över till en mer våldsfokuserad position.

Härligt – det är precis den här typen av nyheter som man vill höra som invånare i ett land med troligen flest extremister per capita, varav många är IS-anhängare samt där vi inte har något existerande burkaförbud så kvinnorna kan dölja vad som helst under sin klädsel!

En reaktion till “Europol varnar för våldsamma IS-kvinnor i ny rapport

  1. Det är inte bara terrorsektens ideologi som lever. Islamska Staten IS skapades av USA genom att stödja ”moderata rebeller”, som USA kallade dom, med pengar, vapen och utbildning för att få ett regimbyte i Syrien. Det blev IS. Idag har man försökt återskapa IS i Xinjiang genom att skeppa upp överblivna IS krigare från Syrien, och svenska media har stöttat det genom att sprida falska nyheter om ”läger”. USA är IS främsta beskyddare och IS är ett verktyg för USA’s strävanden om en världsomfattande militärdiktatur.
    https://sputniknews.com/middleeast/201902281072814665-iraq-daesh-chief-usa-protection/
    https://newsvoice.se/2019/03/statsterrorismen-miljontals-offer/
    http://word.harrietsblogg.se/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s