Svenska barnfamiljer har inte mat för dagen och pensionärer letar tomburkar i soporna – men våra makthavare smörjer kråset trots att landet går åt skogen

Samtidigt som landet brinner och explosioner samt grova våldsbrott blivit en del av vår nya vardag anser våra politiker att läget är under kontroll. Mikael Damberg (S) uttryckte senast idag att skottlossningarna minskar. Samhällets mest utsatta individer – barn, pensionärer och sjuka blir dessutom behandlade som andra klassens medborgare, där både barnfamiljer och våra äldre knappt har råd med brödfödan längre. Sverige är helt enkelt på väg käpprätt åt tjottahejti!

Detta hindrar dock inte våra stolpskott till politiker att höja sina löner ännu en gång! Arvodet till statsministern höjs med hela 4.000 kronor per månad till 176.000 kronor och samtidigt får övriga statsråd 3.000 kronor ytterligare per månad, vilket ger en månadslön på 139.000 kronor.

Man skulle kunna tycka att det skulle vara provisionsbaserat som i vanliga företag och om man misslyckas med att prestera så ska man heller inte få något lönelyft, men i verkligheten kan våra styrande bete sig precis hur illa som helst och helt misslyckas med sitt uppdrag, men ändå casha in!

Hade våra makthavare varit lite mer självkritiska och ärliga så hade dem tackat nej till löneförhöjningen samt istället efterskänkt mellanskillnaden till de mest blödande sektorerna i samhället, men det skulle aldrig komma på frågan eftersom dessa girigbukar vill roffa åt sig så mycket makt och pengar som möjligt.

Således skrattar våra statsråd hela vägen till banken medan landet fortsätter sin golgatavandring och befolkningen blir alltmer frustrerad över hur våra skattepengar missbrukas!

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/l-fven-f-r-l-neh-jning-tj-nar-nu-176000-kronor-i-m-naden

strefan.jpg

13 reaktioner till “Svenska barnfamiljer har inte mat för dagen och pensionärer letar tomburkar i soporna – men våra makthavare smörjer kråset trots att landet går åt skogen

  1. Jaha, prata kan alla men att tillåta denna regering att sitta kvar tills 2022 är patetiskt och horribelt det som måste till NU är en massdemostration så att vi kan avsätta dom, dessa individer med andra är skyldiga till brott mot dom mänskliga rättigheterna där man har bl,a avsiktligen tagit livet av äldre sjuka och svaga som har lidit en kvalfull död och synligen begått brott mot landet och mot befolkningen vill ni då att dom ska sitta kvar tills 2022 och göra vad dom vill? Glöm inte 2014 och 2018 där man begick en kupp för att ta makten.!!!!!!!!!

   Gillad av 1 person

 1. Det är precis som den djupa staten och deras osynliga makthavare vill ha det. Vad vi ser är precis samma sak som har pågått länge som i många annekterade stater i Afrika. En styrande elit smörjs med hög ersättningar, och dom vet mycket väl att följer dom folkviljan istället för att vara lojala mot sina osynliga huvudmän blir dom omedelbar avsatta och ersatta av mer lojala kadrer. Allmänheten förhindras att resa sig genom ständig och intensiv övervakning och indoktrinering. Individerna vågar inte resa sig, den personliga risken är för hög. För att systemet skall fungera fordras att underhålla en ständig nivå av kaos för att kunna styra folks uppmärksamhet mot den, istället för de grundproblem som orsakar den, massinvandring, massövervakning, och åsiktsstyrning för att inte säga hjärntvätt.

  Gillad av 3 personer

 2. 176.000 är en stor summa men då är han ändå chef för hela landet, chefen för Primärvården i Uppsala tjänar 134.000 vilket är på tok för mycket

  Gilla

  1. Ja och ändå sitter folk utan att agera emot denna regering i en massdemostration för att få bort dom man tar hellre det som har skett och det som sker och vad som kommer att ske men man veto te vad som kommer att ske vi har sett beredskapslager decimeras vi har sett skattemedel som har kastats ut vi har sett över 5000 personer dö av palliativ vård vi har sett deras brott mot landet och befolkningen vad kommer härnäst ta det eller gå emot det ör dom alternativ som finns kvar. Tack!

   Gilla

  2. Det är möjligt att han är chef i hela Sverige, men det är inte han som bestämmer, det gör MP. Så Stefan är Sveriges mest betalda Marionett.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s