Svenska barnfamiljer har inte mat för dagen och pensionärer letar tomburkar i soporna – men våra makthavare smörjer kråset trots att landet går åt skogen

Samtidigt som landet brinner och explosioner samt grova våldsbrott blivit en del av vår nya vardag anser våra politiker att läget är under kontroll. Mikael Damberg (S) uttryckte senast idag att skottlossningarna minskar. Samhällets mest utsatta individer – barn, pensionärer och sjuka blir dessutom behandlade som andra klassens medborgare, där både barnfamiljer och våra äldre knappt har råd med brödfödan längre. Sverige är helt enkelt på väg käpprätt åt tjottahejti!

Detta hindrar dock inte våra stolpskott till politiker att höja sina löner ännu en gång! Arvodet till statsministern höjs med hela 4.000 kronor per månad till 176.000 kronor och samtidigt får övriga statsråd 3.000 kronor ytterligare per månad, vilket ger en månadslön på 139.000 kronor.

Man skulle kunna tycka att det skulle vara provisionsbaserat som i vanliga företag och om man misslyckas med att prestera så ska man heller inte få något lönelyft, men i verkligheten kan våra styrande bete sig precis hur illa som helst och helt misslyckas med sitt uppdrag, men ändå casha in!

Hade våra makthavare varit lite mer självkritiska och ärliga så hade dem tackat nej till löneförhöjningen samt istället efterskänkt mellanskillnaden till de mest blödande sektorerna i samhället, men det skulle aldrig komma på frågan eftersom dessa girigbukar vill roffa åt sig så mycket makt och pengar som möjligt.

Således skrattar våra statsråd hela vägen till banken medan landet fortsätter sin golgatavandring och befolkningen blir alltmer frustrerad över hur våra skattepengar missbrukas!

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/l-fven-f-r-l-neh-jning-tj-nar-nu-176000-kronor-i-m-naden

strefan.jpg

9 reaktioner till “Svenska barnfamiljer har inte mat för dagen och pensionärer letar tomburkar i soporna – men våra makthavare smörjer kråset trots att landet går åt skogen

  1. Det är precis som den djupa staten och deras osynliga makthavare vill ha det. Vad vi ser är precis samma sak som har pågått länge som i många annekterade stater i Afrika. En styrande elit smörjs med hög ersättningar, och dom vet mycket väl att följer dom folkviljan istället för att vara lojala mot sina osynliga huvudmän blir dom omedelbar avsatta och ersatta av mer lojala kadrer. Allmänheten förhindras att resa sig genom ständig och intensiv övervakning och indoktrinering. Individerna vågar inte resa sig, den personliga risken är för hög. För att systemet skall fungera fordras att underhålla en ständig nivå av kaos för att kunna styra folks uppmärksamhet mot den, istället för de grundproblem som orsakar den, massinvandring, massövervakning, och åsiktsstyrning för att inte säga hjärntvätt.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s