Nya explosioner i Malmö inatt – snart orkar ingen bry sig om den anarki som börjat ta över samhällsbilden och turisterna lär dra öronen åt sig

Explosionerna i Malmö fortsätter utan reson – inatt smällde det först i en trappuppgång i Rosengård och en timme senare utanför en nattklubb i centrala Malmö. Nationella bombskyddet är på plats – de kanske ska skaffa sig ett permanent kontor i Malmö, så behöver de inte ringas in flera gånger i veckan?!Skottlossningar, misshandel, rån, våldtäkter, knivhuggningar och explosioner vareviga dag i kombination med ett stort antal extremister i landet som sätter rikets säkerhet på spel är verkligen ingen tilltalande Sverigebild.Våra politiker är rejält naiva om de tror att Sveriges krigszonliknande skick inte kommer att ge svallvågor och påverka turistnäringen. Man tänker sig nog för ordentligt innan man som resebolag skickar resenärer till ett land där man inte kan garantera deras säkerhet!

4 reaktioner till “Nya explosioner i Malmö inatt – snart orkar ingen bry sig om den anarki som börjat ta över samhällsbilden och turisterna lär dra öronen åt sig

  1. De kör treskift precis som vilken industri som helst.Dygnet runt året om,Malmöbor har alltid utmärkt sig för att vara ett flitigt folk.Inget ont som inte har något gott med sig,lägenhetspriserna i också de finare kvarteren rasar.Det är köpläge.Köp en lägenhet billigt och få hörselskydd på köpet.Det är tragiskt för de som råkar illa ut men jag kan inte hålla mig för skratt över utvecklingen i Sverige.Al Pitcher får uppdatera sin svenskshow.Fii faan boomb.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s