Frimärket med politiskt korrekt värdegrund

Nu för tiden kan man statuera att man är politiskt korrekt genom sitt val av frimärke. Idag kom två brev med Prideflaggan som motiv, vilket var svårt att inte notera.Enligt Postnord är frimärket en spegling av dagens Sverige där mångfald är en självklarhet och där man vill framhäva allas lika värde.Det låter ju fint på pappret, men tyvärr är de flesta fullt medvetna om att ”allas lika värde” enbart är en floskel, för i verkligheten anses både kvinnor och homosexuella i allt större utsträckning som såväl lägre stående som icke önskvärda varelser!

2 reaktioner till “Frimärket med politiskt korrekt värdegrund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s