Invandrargäng i storbråk i Oslo – slogs med järnrör och avgasrör

Oslopolisen skickade igår kväll en handfull patruller efter ett larm om bråk och när de kom fram stöp en man i marken, medan övriga kombattanter tog till flykten.
Polisen hittade både soptunnor, järnrör och dubbla avgasrör som har använts i slagsmålet. Det verkar som om slagskämparna hade varit på varsin fest och så startade bråket genom att de började munhuggas.
Enligt insatsledaren var det somalier och polacker som slogs med varandra. Mannen som svimmade ska ha varit påverkad av narkotika och fick föras till sjukhus.
Lite ovanligt att man slogs mer ”hederligt” och inte använde skjutvapen eller knivar som verkar vara standard numera.
Polisen hymlar åtminstone inte med vilka gärningsmännen var – i Sverige får man på sin höjd veta att det var gängrelaterat när det sker skottlossningar varje vecka, men det skulle aldrig komma på fråga att man indikerade att det var olika nationaliteter som var i olag med varandra som det i grund och botten handlar om, för det skulle ju kunna påvisa att människor för med sig sina konflikter till sitt nya land och det är inte bra för regeringens image där man ständigt försöker påtala att den okontrollerade invandringen bara för gott med sig.
oslo

5 reaktioner till “Invandrargäng i storbråk i Oslo – slogs med järnrör och avgasrör

  1. Dubbla avgasrör?? Med största sannolikhet svenska raggare inblandade.De har alltid legat i framkant när det kommer till slagsmål.

    Gilla

      1. Tja. Det finns raggare som glider runt i bensinslukande amerikanare av nästan alla nationaliteter, med det samlande brukar vara tatueringar, blekfethet, alkohol och gellivarehäng och jag tror inte att somalierna platsar riktigt under den benämningen, även om fulmedia försöker amerikanisera även dem. Då sker amerikaniseringen snarare in i amerikansk hip-hop-kult, d.v.s. tyken offermentalitet, keps bak-o-fram och stora fejk-guldkedjor, samt en stil som kanske bäst beskrivs som chimpans-lik.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s