När dansk polis jagar våldtäktsmän går man ut med både bild och signalement – meanwhile in Sweden…

Köpenhamns polis går ut med både bild och fullständigt signalement när de vill sätta fast misstänkta våldtäktsmän. Här senast rör det sig om ett våldtäktsförsök igår morse på Köpenhamns flygplats. En man i 25-30 års åldern, 190-200 cm lång, smal kroppsbyggnad, mörkbrun i huden och svart krulligt hår eftersöks. Han var iförd grå huvtröja, grön/gul t-shirt, svartvitmönstrade shorts med svarta byxor under, vita skor och hade vita telefonhörlurar.

Chansen är stor att någon känner igen honom på bilden och så åker han in i kurran istället för att försöka våldtaga nya offer.

På andra sidan bron gör vi däremot tvärtom och gör vårt bästa för att stå på våldtäktsmännens sida samtidigt som vi spottar på offren – till vilken nytta kan man fråga sig?

Svensk polis med order uppifrån lägger istället kontinuerligt locket på när det handlar om signalement på misstänkta våldtäktsmän, för att befolkningen inte ska förfäras över det höga antalet förövare med utländskt påbrå. Man friserar även beställda rapporter och låter ”experter” uttala sig för att på riktigt cementera tanken att de senaste årens kraftiga ökning av sexualbrott absolut inte har någon som helst koppling till invandringen.

Tyvärr är gemene man så pass indoktrinerade att de med lätthet sväljer alla lögner som serveras utan att ifrågasätta, så det är ett enkelt jobb för regeringen att styra folk i rätt riktning. De som vågar tänka utanför boxen inser dock rätt omgående att det bara är nya dimridåer som planteras.

Liknande undersökningar om sexualbrott har nämligen gjorts i både Norge och Danmark med samma resultat – en majoritet av gärningsmannen var första eller andra generationens invandrare och resultatet basunerades ut av såväl media som styrande politiker. Således inställer sig frågan varför Sverige, som tagit emot flest invandrare i Norden, skulle vara förskonade?

Hur vore det om svenska folket började använda sitt sunda förnuft och slå hål på lögnerna samt utkräva ansvar från våra styrande? Den här destruktiva utvecklingen måste vändas och våra makthavare måste sluta tumma på sanningen hela tiden!

#onlyinsweden

Källa: Den korte avis

4 reaktioner till “När dansk polis jagar våldtäktsmän går man ut med både bild och signalement – meanwhile in Sweden…

  1. Tycker dom gör fullständigt rätt i detta. Inte som Sverige man eftersöks 170cm lång . inte ens efterlyst lämnar signalement det är bara om det är någon från norden då kommer hela bilden

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s