I det nya Sverige smäller det lite varstans numera

Klockan 9 imorse kom det första larmet om en explosion vid ett flerfamiljshus i centrala Linköping. Byggnaden har fått omfattande skador och flera personer har drabbats av lindriga skador. Nationella bombskyddet är på väg till platsen och boende i närheten har evakuerats. Det ligger även en förskola i området där både barn och pedagoger evakuerats.Vi är numera så vana vid att läsa om explosioner, bilbränder, grova rån, skottlossningar, misshandel och våldtäkter flera gånger i veckan att man knappt bryr sig numera och det här är väl heller inget att orda om. Var det inte en gasläcka så var det säkert ännu en uppgörelse bland kriminella som bara ”råkade” drabba civila.Så här har det alltid varit enligt såväl regeringen som experter och det finns ingen anledning till oro över den ständigt eskalerande kriminaliteten. Det är bara anmälningsbenägenheten som har ökat som det heter och kom ihåg – det finns absolut INTE någon som helst koppling till den mycket höga invandringen de senaste decennierna!https://mobil.corren.se/nyheter/linkoping/live-explosion-i-centrala-linkoping-om6149726.aspx#onlyinsweden

7 reaktioner till “I det nya Sverige smäller det lite varstans numera

  1. I SvD oroar man sig över ifall någon vill bo i en tyst stad när butikerna stängt.
    Jag skrattade så jag kiknade när jag läste rubriken.Di dumme djävla journalisterna oroar sig för strunt när folk kämpar för sina liv när Sverige brinner.Journalisten behöver nog inte oroa sig för någon tystnad någonstans.Booomb boooomb booomb:D

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s