Det är synonymt för den här regeringen att slå sig för bröstet när man egentligen borde skämmas

Trots att jag sovit några timmar kan jag ändå inte släppa Justitieminister Morgan Johanssons märkliga uttalande under gårdagen efter att ha tagit del av den nya listan över särskilt utsatta områden. 2017 hade vi 25 no-go-zoner och fram till igår hade vi 61 – det har således ökat något enormt! Men trots detta vräkte Morgan igår ur sig att ”Staten vinner alltid över gängen”, baserat på att det minskat från 61 till 60.

Det är ju helt absurt eftersom vi haft dessa no-go-zoner länge utan att kunna få bukt med den negativa spiralen och dessutom var det ironiskt nog under gårdagen tre skottlossningar på skilda platser under bara några timmar.

Polisen är i och för sig inte mycket bättre som menar att vi har färre utsatta områden och färre angrepp trots att blott två områden plockats bort samt ett nytt tillkommit.

Det här påvisar hur långt från verkligheten våra ministrar befinner sig och att man ens är i närheten av att tycka att staten har kontroll över de kriminaliserande gängen när samhället ser ut som det gör är bara pinsam!

Förnekelsen är total och det är nog många i styrande position som skulle behöva en riktig reality check för att inse hur illa det faktiskt är utanför deras rosa bubbla samt att många medborgare får leva med denna brutala verklighet.

Det enda vettiga vore att skicka hela regeringen på Bootcamp till ghettot i en vecka utan livvakter, så kan vi diskutera på allvar sedan!

#onlyinsweden

reality

2 reaktioner till “Det är synonymt för den här regeringen att slå sig för bröstet när man egentligen borde skämmas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s