Vi har en skyldighet att lära våra barn att anklaga rätt personer för det som är fel i samhället

Häromdagen fick jag en video tillskickat mig som visar ett bråk på en gymnasieskola i en av de finare Stockholmsförorterna, där en elev med utländsk bakgrund löper amok och hotar såväl lärare som elever. Det råkade vara högt ljud på och svordomarna som vederbörande uttryckte nådde barnens öron och jag fick förklara vad jag tittade på. Vi kom således att tala om den stökiga tillvaron i skolorna runt om i landet, som tyvärr har blivit vardag för många unga idag. Givetvis tryckte jag på den viktiga punkten att inte dra alla invandrare över en kam, utan det finns rötägg av alla nationaliteter spm tyvärr smutsar ner ryktet för de skötsamma individerna.

Här tycker jag att vi vuxna har ett viktigt ansvar att faktiskt hjälpa till att motverka ökad polarisering i samhället genom att förklara för barnen att det inte är invandrarna som ska pekas ut som syndabockar utan faktiskt våra styrande politiker som har skapat härdsmältan. Förklarar man på ett pedagogiskt sätt så är det väldigt enkelt att ta till sig och det behövs ingen större tankeverksamhet för att förstå att det är allvarligt fel på systemet.

Här borde även vänstersympatisörer tänka till kring vilket budskap de förmedlar till sina barn, för de bidrager också till att spä på hat och öka polariseringen genom att hävda att alla som reagerar mot vårt galna migrations- och integrationssystem är rasister som hatar imvandrare – trots att det snarare handlar om ett symptom på våra politikers ignorans samt en ilska mot hur detta hanteras.

Om man kommer till ett land och blir erbjuden fri bostad, månatliga bidrag, fria studier, fri kollektivtrafik, betalt körkort i vissa kommuner samt goda möjligheter att få ta hit sina anhöriga (för att nämna några förmåner man får när man sätter sin fot på svensk mark och säger att man söker asyl), så är man ju på allvar riktigt dum om man tackar nej till det uppdukade smörgåsbordet.

Självklart tar man emot allt som erbjuds och antagligen undrar man om det inte krävs några motprestationer i form av språkkrav, återbetalning av ”lånet” till staten eller försörjningskrav. När det framgår att så inte är fallet börjar nog även bidragstagaren att ifrågasätta systemet och således skapas politikerförakt samt frustration från såväl de som tvingas stå för notan som bidragsmottagarna.

Det är verkligen inte sunt någonstans och att ingen har satt stopp för det här med tanke på all den fakta som framkommit de senaste åren om att det inte är lönsamt samt att vi de facto importerar kriminalitet, är inget annat än en skandal!

Det är uppenbart att alla de som borde bära hundhuvudet enbart ser om sitt eget hus istället för att ta sitt förbannade ansvar för landet och det är något som våra barn samt barnbarn kommer få betala det högsta priset för.

Det kravlösa samhället kommer att bli vår död!

#onlyinsweden

2 reaktioner till “Vi har en skyldighet att lära våra barn att anklaga rätt personer för det som är fel i samhället

 1. Helt rätt.
  Många flyktingar och invandrare tycker vi svenska r är helt dumma i huvudet .och de säger att de inte tänker betala massa skatt så andra människor från andra länder får massa bidrag.
  De säger till nya flyktingar att inte börja jobba för det inte lönar sig. sen så skriver de männen hos någon annan för att maxa bidragen.
  Vem är felet ju politikerna och myndigheterna. De talar tydligt om för flyktingen vad den kan få och hur man ska göra för att få så mycket som möjligt.och de får även sånt som de inte har rätt till.
  .
  Samtidigt som alla svenska kvinnor. män och barn blir utan och hela välfärden blöder.

  Tror någon att flyktingarna säger nej till bättre liv än Svenskarna.

  Sanningen är att dagen flyktingpolitik köper flyktingarna ett bättre liv och ger dem tio års förtur om man jämn. För mot svenska barn.
  Det man ger och köper flyktingarna på ett år tar i snitt minst tio år för en Svensk familj att skaffa sig.

  Man ger dem körkort bil.lägenhet. men till funktionshindrade som ej kan gå får inte bil för de behöver inte det om man inte jobbar.

  Den specialbehandling som flyktingarna får skapar bara mer vrede och det är mycket politikernas fel. Men inte enbart människor smugglarna är en stor del . De bor i Sverige och säljer en plats hit för 200 000 kr och köper
  Sina landsmän som fått sina jobb pga språket av myndigheter. De särbehandlar och gynnar sina landsmän på
  Kriminella och vidriga sätt. Utan tacksam het eller en tanke att de förstör för sina barn också.
  Vi styr och lever i ett land med idioter i makten

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s