Londons stadshus ger tummen upp för att häckla Trump vid hans kommande statsbesök

På måndag kommer USA:s president Donald Trump på statsbesök till Storbritannien och nu har Londons stadshus med borgmästaren Sadiq Khan godkänt att man under Trumps London-besök får flyga med en styrbar ballong, föreställande en Trump-baby med blöjor och mobiltelefon, över Parlamentstorget under den andra dagen av besöket.

Bara notan för polisarbetet under statsbesöket uppgår till 14,2 miljoner GBP och många är upprörda över att England ska stå som värdar för banketten.

Jag tycker detta är bedrövligt och vad sänder det för signaler när Londons styrande godkänner att man häcklar en statsman under ett besök i landet? Det hade aldrig godkänts om det varit Obama det gällde. Varför hade man t.ex. ingen nedvärderande ballong när Saudiarabiens kronprins MBS besökte London förra året med tanke på hur landet har blod på sina händer för bland annat Jemenkriget? Nej, då handlade det om att skriva på guldkantade handelsavtal och då kan man inte tillåta att prinsen blir förolämpad på något sätt.

Usch för detta hyckleri! Visst kan man ha olika åsikter, men man måste kunna visa varandra respekt och bete sig som vuxna människor – ett beteende som numera är en bristvara på många håll i världen!

https://www.itv.com/news/2019-05-31/city-hall-allows-trump-baby-blimp-to-fly-over-london-during-state-visit/

trump

7 reaktioner till “Londons stadshus ger tummen upp för att häckla Trump vid hans kommande statsbesök

 1. Föga förvånande, då borgmästaren är muslim. Även att enligt obekräftade uppgifter, så består Londons befolkning idag utav 55-60% muslimer. Få i UK verkar reagera på vad som händer där …

  Gillad av 1 person

 2. Som John Cleese säger ”London inte längre är en engelsk stad”. Hur kommer det att gå med Sverige, när är Sverige inte längre ett svenskt land. Sista gången jag själv var i London var omkring 1980, och jag kände redan då att det inte var en engelsk stad. Jag kom aldrig tillbaka. Jag bor inte längre i Sverige, och tänker inte komma tillbaka dit heller.

  Gillad av 2 personer

  1. Skulle inte kunna påstå att det rör sig om de flesta muslimerna. Majoriteten är moderata och beter sig mer som allmänt i väst, dvs accepterar att det finns olika åsikter om saker och ting, vill leva i fred osv.. Dock är det som det brukar, när någon/-ra sticker ut i en [begränsad] mängd, så verkar de vara fler ju mer väsen de för och/eller våldsamma är. De radikala muslimerna står för enkelriktning av samhället, precis som vänstern i väst, men med det sker ingen nämnvärd utveckling. Indokrineringen sker tidigt. Det effektivaste sättet att angripa problemet, är att hantera de som är uppe på de högre nivåerna i hierarkin, då utpräglad flockmentalitét råder.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s