Iransk ayatolla sänder hotfullt budskap till USA på al-Qudsdagen och lovar att begrava Trump precis som man gjorde med Shahen

Tiotusentals iranier marscherade idag på gatorna som en del av al-Qudsdagen, som hålls årligen den sista fredagen i månaden under Ramadan och den 92-årige ayatolla Ahmad Jannati, ordförande i det mäktiga Guardians Council och Assembly of Experts, sände samtidigt ett hotfullt budskap till USA och president Donald Trump.

”Våra steg i al-Quds-marschen kan jämställas med att vi slår på den globala arrogansens huvud med en käpp. Vårt folks budskap är att även om USA ökar sina sanktioner hundra gånger så kommer dock vår styrka och självrespekt att öka. Vi kommer inte att ge upp. Vårt folks budskap är död till de förenade staterna och precis som vi begravde Shahen, kommer vi att begrava Trump samt trampa på USA. USA borde veta att de i slutändan kommer att förlora och vi kommer att stå som segrare.”

Återstår att se om konflikten kommer att trappas upp eller om det stannar vid verbala hot.

https://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2019/05/31/-We-will-bury-Trump-like-we-buried-the-Shah-says-Iran-Guardians-Council-chief-.html

ayat

3 reaktioner till “Iransk ayatolla sänder hotfullt budskap till USA på al-Qudsdagen och lovar att begrava Trump precis som man gjorde med Shahen

  1. … precis som vi begravde Shahen …

    Tragikomiskt! M.R. Pahlavi dog under sin exil i Egypten 1980 pga blodcancer! Inte pga att några religiösa dårar dräpte honom …

    Gillad av 1 person

  2. https://www.di.se/nyheter/hans-blix-ekonomiska-motiv-bakom-press-pa-iran/
    Från intervjun: ”motivet bakom USA:s ökande press mot Iran är att hindra att landet blir en ekonomisk stormakt i Mellanöstern” Det är precis samma motivering för att hindra Kinas utveckling. USA är på dekis, ekonomiskt, militärt, kulturellt och som samhälle. Dom tycks helt desperata. Varför hänger Sverige sig kvar vid denna ”sunset nation”. ”sabotaget av fyra fartyg i vattnen utanför Förenade Arabemiraten” det är ju typiskt dessa amerikanska ”False Flag” operationer, den mest kända är Tonkinbukten som motiverade USA att påbörja det katastrofala Vietnamkriget. ”styrkor som syftar till att skydda amerikanska intressen efter de påstådda hoten från iranskt håll” Det är ju identiskt med Hitlers agerande när han invaderade Polen 1939, vilket var upptakten till WW2. Vi underlät att stoppa Hitler, kommer historien att återupprepas genom att vi underlåter att stoppa USA nu.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s