Klimat-Greta tar sabbatsår (från vad?) och funderar på hur hon ska ta sig över Atlanten

Greta tar sabbatsår för att kunna medverka på FN:s särskilda klimatmötei New York respektive Chile. Sabbatsår från vadå? Hon har väl inte gått i skolan sedan hon inledde sin skolstrejk 2018?
”-Det känns som om det är nu allting händer och jag vill inte att det ska påverka skolgången.”

Lite sent för det nu väl?!

Greta vet heller inte hur hon ska ta sig till USA eftersom hon inte flyger. Jag kan tipsa om att ta färjan till USA – det tar lite längre tid och kostar nästan lika mycket som en förstaklassbiljett på flyget, men med tanke på hur mycket pengar Greta dragit in på det här PR-jippot så lär väl kostnaden vara det minsta problemet.

Men egentligen torde det inte vara något problem överhuvudtaget – hon sägs ju vara vår tids Messias och då kan man väl gå på vatten!

6 reaktioner till “Klimat-Greta tar sabbatsår (från vad?) och funderar på hur hon ska ta sig över Atlanten

  1. Hon kommer att gå på vattnet över hon är modig det var Jesus med han hade spikhålen kvar det har inte Greta!

    Gilla

  2. hur hon ska ta sig till USA eftersom hon inte flyger. Mitt eget tips, ”Norsk Ånga”, alltså att ro. Ett annat alternativ är ett par filippers och våtdräkt. Andra föräldrar blir bötfällda när ungarna skolkar. Varför inte nu. En ny Pythia kanske (oraklet i Apollo templet i Delphi).

    Gillad av 1 person

  3. Vilken komplett idioti!! Och vilka idioter som bjuder in denna hysterika till meningslösa konferenser världen över. Om denna fullkomliga nolla inte vill resa med flyg eller annat transportmedel som använder olja som bas för att driva motorerna är ju en videokonferens en enkel lösning. Hur dum kan denna hysterika egentligen bli? Finns det inga spärrar kvar? Jag blir så j-a förbannad på att det inte finns någon person med makt som kan stoppa detta sanslösa jippo (freakshow) och lurendrejeri! Vad är det för myndigheter som inte kan se till att den obligatoriska närvaron i skolan för denna uppenbarligen gravt hjälpbehövande individe uppehålls? Och detsamma gäller för hennes föräldrar som med stor sannolikhet inte ser till sina egna barns bästa. Se till att barnen får en gedigen utbildning med inriktning på fysik, meteorologi, matematik, logik, konsekvensanalys istället för att aktivt stödja otillåtet skolk. J-a vansinnensland Sverige blivit.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s