Inte för att jag stödjer dessa partier men det är inte konstigt att de högerextrema fortsätter att öka

Den här låg i min postlåda idag och efter att ha läst igenom den kan jag konstatera att det verkligen inte är konstigt att högerextrema partier som Nordfront ökar – de säger nämligen precis det som många frustrerade och arga svenskar längtar efter att få höra.Det här trenden hade våra riksdagspartier lätt kunnat vända om de bara orkat ta upp huvudet ur sanden och insupa den polariserade samhällsbild som man skapat samt agerat därefter.Det de etablerade partierna inte vill ta till sig är att folk är evinnerligt trötta på att öppna sina hjärtan och plånböcker samtidigt som de tvingas se på när våra skattepengarna fördelas extremt otättvist. Det gör inte saken bättre att den grova kriminaliteten slagit i taket flera gånger om och att en alltför stor del av förövarna har utländskt påbrå eller inte ens har svenskt medborgarskap samt dessutom för det mesta undgår såväl straff som utvisning. När det blir uppenbart att vi importerar kriminaliteten till vårt land samtidigt som våra politiker förnekar verkligheten så blir hyckleriet ett faktum som är svårt att ignorera.Allt sådant sticker i ögonen på folk, precis som det faktum att migranter får en gräddfil till bostadskön samt till stor del inte behöver betala för vård och läkemedel som vi vanliga dödliga. Det behöver man inte vara Einstein för att förstå, men av någon outgrundlig anledning är det stört omöjligt för våra makthavare att inse denna enkla kalkyl!Det spelar ingen roll att hatet späs på varje dag samt polariseringen och klyftorna ökar, för det intresserar inte våra politiker som redan har sin agenda klar, men då ska de inte heller stå och se ut som frågetecken i media så fort de ser en opinionsundersökning som visar åt vilket håll vindarna blåser!#sommanbäddarfårmanligga

3 reaktioner till “Inte för att jag stödjer dessa partier men det är inte konstigt att de högerextrema fortsätter att öka

 1. ”Allt sådant sticker i ögonen på folk”
  Det är bara förnamnet, jag är själv fruktansvärt förbannad och uppgiven men större delen av befolkningen
  verkar ju inte så bekymrad, så låt det gå åt pipsvängen.
  Bättre att varbölden spricker, för nu är det bara så sjukt!!!

  Jag läser ofta på Nordfronts hemsida, jag gillar att de står upp för sin sak och inte köper Pk-
  maffians lögner! Håller inte med om allt men jag är i alla fall glad att några höjer rösten.
  SD verkar ju helt ur balans, synd för det skulle behövas en folkrörelse som kunde få med sig befolkningen.

  Vill inte förstöra din helg, jag får ofta höra att jag är för negativ men jag kan inte se det på ett annat sätt att det kommer gå åt skogen.

  Men i alla fall, Trevlig helg och kämpa på.

  Gillad av 1 person

 2. Nordfront och liknande organisationer är symptomet, inte problemet. SD var länge hoppet, men har nu förfallit till till 8-klöver nivå. Inte heller ser jag dessa organisationer som varken höger eller populistiska, utan helt enkelt reaktioner på ett ökande toppstyrt elitiskt samhällsförtryck. Sverige lever kvar på en nivå i samhällsutvecklingen som det var för 40 till 60 år sedan på andra platser. Allt cirklar runt floskler, ideologi, känslor, och tyckande, ingen pragmatik. Kan någon förklara hur dogmer och floskler som solidaritet, jämlikhet, alla människors lika värde, feminism, utjämningspolitik, klyftor, välfärd, påbjuden värdegrund, påbjuden åsiktsmall, kan sätta mat på bordet. Australien har ett talesätt, ”Ett löfte om en regnbåge mättar inte ett hungrigt barn.” Höger-vänster begreppet från Franska revolutionen har ersatts av begreppet eliten-allmänheten. Sverige har inte på långt när nått fram till vad som kallas pragmatik.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s