Svenska folket lever vidare i tron att allt är som förr och de är helt ovetande om hur Sverige alltmer förlorar sitt anseende utomlands

Det är ingen hemlighet att svenska folket matas med ensidiga nyheter samt att journalisterna i Sverige följer det politiskt korrekta protokollet till punkt och pricka. Det är helt klart ett smart drag av våra makthavare för vem till inte ha en skock med indoktrinerade lättstyrda får att hantera – då blir det desto lättare att valla in dem i rätt fållor.

Igår gick det att läsa i svensk media att Sveriges ekonomi är fortsatt stark, att BNP ökade mer än väntat samt att den svenska kronan är stark – vilket gick tvärsemot vad analytiker och andra experter förutspått några timmar tidigare i en finsk artikel med rubriken ”Sveriges sötebrödsdagar är över”. Att kronan är svagare än någonsin har de flesta märkt av som rest utomlands, samtidigt har det väl inte undgått någon att en stor del av landets kommuner befinner sig i ekonomisk kris och det drabbar de svagaste grupperna i samhället. Senast igår var det Danderyd som var i ropet och en efter en faller när mattan dras undan. Jag bor själv i den kommun som länge varit den näst mest skuldsatta i landet. Men det är uppenbart att man från regeringens sida inte tänker ta sitt ansvar och erkänna att landet blöder, istället fortsätter man att bygga luftslott och invagga befolkningen i tron att allt är som vanligt.

Vad gäller Sveriges position i EU så har den markant försvagats det senaste året och det är inte mycket som Sverige har att säga till om längre, men svenska folket matas med en helt annan bild och tror blint på att vi är en sorts stormakt. EU har dessutom fått en ny maktfaktor i form av Italien, Ungern och Frankrike samt till viss del Nigel Farages Storbritannien som med sina starka nationalistiska partier flyttat fram sina positioner rejält, men de håller inte Sverige högt utan lyfter istället fram vårt land som ett skräckexempel som man inte vill ta i med tång.

I Kina kritiseras Sverige kraftigt i media och man påpekar ofta hur vi bryter mot mänskliga rättigheter och Ungern har definitivt fått nog av att bli hunsade av Sverige, där man nu överväger att säga upp JAS-avtalet. Som bekant gillar USA:s president Donald Trump Ungerns president Orbán, så det kommer inte att vara så enkelt för EU att klippa banden till Ungern som man tror. Trump-administrationen håller dessutom på att bearbeta ”den djupa staten” och rensa ut rejält i leden, vilket indirekt kommer att drabba Sverige som är i tjänst hos denna djupa stat. Man ser redan nu svaga tecken på att Wallenberg-sfärens makt börjar försvagas och när den stora vågen kommer får vi äntligen se början till en efterlängtad förändring även i vårt land. Men här i Sverige har man målat upp Trump som den stora satan från dag ett och folket indoktrineras att avsky den person som egentligen är vårt sista hopp.

Det är så mycket som svenska folket inte känner till om omvärlden och hur illa ställt det faktiskt är med vårt land. Man hör allt oftare att människor tror att svenska folket är dumma i huvudet på riktigt, men jag tror det även handlar om en hjärntvätt som pågått i decennier och våra efterkommande generationer bearbetas att tycka rätt redan från barnsben samtidigt som de får en tillrättalagd bild av hur allt ska vara. Ibland tror jag att min generation är den sista som vågar använda sitt sunda förnuft!

Igår hörde jag från en vän att denne hade gett upp hoppet om Sverige, börjat titta på hus i USA och bestämt sig för att flytta. Det är tyvärr väldigt många som flyr fältet nu när det blir allt mer uppenbart att landet är förlorat. För oss som har barn är tanken på detta nästan olidlig och vetskapen om att ens avkommor ska leva i misär är tung att bära.

Jag har slutat sätta mitt hopp till politiska partier, för det finns inget riksdagsparti som på riktigt står på folkets sida utan samtliga är en del av etablissemanget och globaliststyrda. Våra ”demokratiska” val är bara ett spel för gallerierna och i egentlig mening har folket förlorat makten för länge sedan. Visst finns det enskilda politiker som sticker ut som ett ljus i mörkret, men partiernas agenda är densamma och ett färskt praktexempel är Moderaterna där Ulf Kristersson ska deltaga på årets Bilderbergmöte för att prata om hur ”hans framtida Sverige ser ut i ett globalt och mångetniskt samhälle”.

Just nu är det svårt att se en ljusning för Sverige och dess lealösa befolkning. Det enda som skulle kunna stoppa den negativa spiralen är folket själva och det har man tydligt visat att man inte är intresserade av, utan alla är nöjda med att lunka runt i sin tillvaro i tron att vi är en ”humanitär stormakt” medan våra makthavare sätter sprätt på skattepengarna som inte kommer medborgarna till gagn.

Så det är bara att bänka sig i berg-och-dal-banan, spänna fast bältet, be en stilla bön och hoppas på det bästa. Hoppet är trots allt det sista som överger oss!

fascism

3 reaktioner till “Svenska folket lever vidare i tron att allt är som förr och de är helt ovetande om hur Sverige alltmer förlorar sitt anseende utomlands

  1. Det tar ände med förskräckelse en dag när folk inser vart vi är på väg då är det så dags märkligt att folk är så insnöade detta har lyst rött länge. Då blir det annat ljud i pipan!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s