Vi har väl inga problem i Sverige – mord, våldtäkter och explosioner varje vecka är inget att bli upprörd över

Igår kväll sköts en man i 40-årsåldern ihjäl nära en förskola i Göteborg i området Lövgärdet och tidigt i morse vaknade Helsingborgsbor till en hög explosion, vilket lett till skador på hus och bilar samt att nationella bombskyddet fick rycka ut. Ännu ett helt vanligt dygn i det nya Sverige och inget att orera över!
 
I måndags blev en ung flicka överfallen och våldtagen av tre okända män i ett skogsparti i centrala Borlänge och förra veckan skedde en våldtäkt nära en skola mitt på ljusa dagen, precis som flera andra uppmärksammade fall på sista tiden där gärningsmännen inte drar sig för att attackera sina offer oavsett tid på dygnet eller om de har hund med sig.
 
Men enligt BRÅ, som igår presenterade i sin undersökning om vad de ökade våldtäkterna beror på, så har det inget att göra  – med den höga invandringen, utan istället är det internet och ökad anmälningsbenägenhet som bidragit till explosionen av sexuella övergrepp. Budskapet är solklart; här finns inget att se, ingen anledning till oro för vi har läget under kontroll – gå nu vidare till gå och betala din inkomstskatt!
 
Det betyder således att vår regering försöker sopa problemen under mattan och upprätthålla den falska tryggheten i ytterligare en period. Nu har man köpt sig tid genom en riggad undersökning som man kan hänvisa till när kritiken och ifrågasättandena kryper allt närmare samtidigt som man har lovat att utbilda fler poliser och ”ta tag” i den eskalerande grova brottsligheten – problemet löst!
 
Att man fortsätter att importera kriminella element som tar med sig sina konflikter till sitt nya land, vilket går ut över befolkningen och ligger samhället till last vill man inte kännas vid. Strutsmetoden fungerar i alla lägen och styr man över ett så lättlurat folk behöver våra makthavare inte anstränga sig nämnvärt för att ro i hamn lögnen.
 
Jag undrar vart det här kommer att sluta och vad som händer den dagen bubblan spricker? Det går inte att leva i en lögn för evigt!
 
 
 
lie.jpg

12 reaktioner till “Vi har väl inga problem i Sverige – mord, våldtäkter och explosioner varje vecka är inget att bli upprörd över

 1. Vi kan inte ha poliser som bildligt och bokstavligt knappt når upp att kamma sig själv.Utbilda riktiga poliser så slipper vi mycket elände.

  Gillad av 1 person

  1. Problemet är att ”riktiga poliser” inte längre vill ha jobbet. Kanske språksvårigheter har något med det satt göra. Riktiga poliser har svårt att förstå språk som arabiska, Farsi, Dari, osv. Konsekvenser av folkutbytet som väl måste medföra ett språkutbyte som konsekvens, i alla fall med nuvarande regering.

   Gillad av 2 personer

   1. Riktiga polisämnen har kvoterats bort vid uttagning till utbildning.Det är farligt med poliser vars enda pondus sitter i pistolen.Olämpliga poliser leder till fler dödsskjutningar och det ser vi också att det sker nu.En del sk.poliser är rädda för sin egen skugga.

    Gilla

  2. Tror mig kunna passa som en riktig polis, men skulle aldrig välja att utbilda mig till det yrket som det ser ut i dag!
   Sverige är helt förstört, och jag är helt bestört över denna utveckling.
   Skulle till och med vägra att infinna mig om vi blev attackerade av främmande makt.
   Nä Sverige är kört och består mest av mesar med rosa fittmössor och rabiata feminister.
   Gonatt!

   Gillad av 2 personer

 2. Mord, våldtäkter och explosioner – det nya normala. Vad dom gör i dessa statliga utredningar är att börja med slutresultatet, sedan väljer man statisk metod som tillåter lämpliga statistiska ”justeringar”, och så kan man ”anse”, vilket är ju regel, att alla med svenskt medborgarskap eller uppehållstillstånd klassas som ”svenskar”. Allt annat är sedan rasistiskt, fejknyheter, desinformation osv.

  Gillad av 2 personer

 3. Om polismyndigheten vore ett företag så hade det gått i konkurs för länge sedan.

  95 procent av våldtäktsmännen går fria. Brotten som klaras upp är löjligt få, samtidigt som polisväsendet kostar enormt mycket.
  Men det är både de okunniga chefernas fel och politikerna.

  Poliserna är för okunniga, mesiga och de har ingen arbetsmoral. De utesluter viktig information som hade hjälpt dem att ta brottslingen, för de är rädda för politikerna. Vågar de inte kräva och gör det som behövs för att fånga brottslingarna . Så kan de inte sköta sitt jobb och det är det vi ser nu.

  Hur många gånger har man ringt polisen de har inte kommit, men avskrivit rapporten efter 3 dagar och det står att de träffat en. Fastän man varken hört eller sett dem.
  Hur kan man jobba som polis när du inte får skriva eller nämna varifrån och hur den kriminella ser ut. Du får i princip bara tala om vad de har för kläder. (Inte ens det om det är burka) Allt annat är rasistiskt.

  Frågan är varför det är rasistiskt att skriva att brottslingen är från tex Somalia men det inte är rasistiskt att skriva en från Sverige?

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s