Hjärntvätten fortsätter – klimatet är och förblir den viktigaste frågan i Sverige

Expressen startar Klimatsida ty det finns ingen viktigare fråga i Sverige – hyckleriet vet inga gränser och indoktrineringen är total!

Tänk om man istället skulle satsa på att skriva om vad som egentligen sker runt om i landet samt ställa ansvariga politiker till svars för den skada de åsamkat och öka trycket på våra makthavare att sätta ned foten – men det är och förblir en utopi!

#onlyinsweden

2 reaktioner till “Hjärntvätten fortsätter – klimatet är och förblir den viktigaste frågan i Sverige

  1. En gammal välkänd metod. Att med propaganda hålla folk sysselsatta med nonsens frågor så dom inte hinner tänka på det verkliga problemen, som folkutbytet, morden, våldtäkterna, rånen, våldet, skatter, ekonomin, osv. Det visar bara att svenska media som MSM, SVT, och SR är en statlig propagandakanal precis som i Sovjet, STASI, eller vilken diktatur som helst. Det styrks av alla dess fanatiska ansträngningar att stänga ner alla alternativa kanaler som kan störa regimens meddelanden till folket. Nu skall man ju starta en hel myndighet för att jaga ”falska nyheter” och ”desinformation”, med andra ord ”regimkritiker”. HMF begreppet och tolkning blir ju konstant utökat.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s