Har jag blivit grundlurad hela min uppväxt? Sanningen om ”mordet” på Olof Palme ter sig riktigt smutsig

Jag ångrar nästan att jag klickade på den här länken som jag fick av en vän eftersom den vänder upp och ner på allt som man fått höra under hela sin uppväxt. Det ser ut som om hela svenska folket har blivit utsatta för ett bedrägeri i jätteformat och Olof Palme blev aldrig mördad, utan istället handlade det om ett regisserat teatermord för att undvika att Palme gick till historien som statsministern som fick aids. Däremot verkar många andra oskyldiga människor fått sätta livet till för att skydda såväl Socialdemokraternas som polisens smutsiga byk.

Jag uppmanar alla som har 45 minuter till övers att titta på den här föreläsningen med Claes Hedberg som skrivit boken ”En oväntad vändning”. Till och med Leif GW Persson stödjer den här teorin, men svensk media är tysta och när fakta läggs fram är det svårt att värja sig.

Teatermordet på Palme kan vara landets största fake news, men sanningen kommer aldrig att komma fram. En sanningskommission är dock det minsta man kan begära!

 

12 reaktioner till “Har jag blivit grundlurad hela min uppväxt? Sanningen om ”mordet” på Olof Palme ter sig riktigt smutsig

   1. Vi, som vanliga dödliga, kommer aldrig att veta hela sanningen i många, många fall.
    Det enda vi kan göra, är att göra en kvalificerad gissning.

    Gillad av 1 person

 1. Hej! Jenny har sett den och känslan är att det är så nära sannolikt att det är sanningen. I kombination med ”illegal, ej sanktionerad vapenförsäljning” till Sydafrika där Bofors (granatkastare) gjorde sig en rejäl hacka.

  Man blir ledsen och lite upprörd. Men jag säger att sanningen är brutal och ofta vill inte vanligt folk veta av den.

  Den där mesproppen Hans Holmér litade jag inte ett dugg på när det begav sig, kroppsspråk och tonläge på rösten när han uttalade sig kändes så falskt då och gör det fortfarande.

  Ha det så bra./ Peter

  Gillad av 1 person

  1. Det är många som tycker det är buffel och båg – Palme blev skjuten och därmed basta. Man vill inte tänka utanför boxen. Jag vet inte vad man ska tro, men jag är övertygad om att vi blivit lurade på ett eller annat sätt. Ha det bra du med!

   Gilla

 2. Har från början förstått att nått inte stämmer. Varför stängde inte polisen av gator runt mordplatsen i tid?
  Allt var på något sätt segt. Jag är övertygad om att polisen är inblandad.

  Gillad av 1 person

 3. Om det är sant att Palme hade AIDS så verkar detta scenario som spelas upp helt utan verklig förankring. So what om han hade AIDS. Palme måste därför ”försvinna”, hur troligt är detta? Nej detta är om något fake news. Nej, nej gå inte på denna uppdiktade historia. Mycket ska man höra innan öronen trillar av…

  Gilla

 4. Låt säga att Palme hade HIV, varför då göra en så komplicerad operation som ett teatermord när Palme lika gärna kunde ha avgått från politiken med något svepskäl och utan att tala om den riktiga anledningen och sedan hade man kunnat hemlighålla att han hade aids, och hävdat att han dog av någon mer vanlig sjukdom. Detta med tanke på att man verkar ha haft doktorer med i planeringen av allt.. Dessutom är ju inte läkarjournaler offentliga. Det hade ju varken skadat familjen eller partiet.

  Gilla

 5. Det som mest talar för att det kan ligga något i denna teorin är att tiden inte stämmer med ambulansens tidsangivelser . Det finns ingen logisk förklaring till tidsglappet.
  En annan sak, man kan ju undra varför Lisbeth Palme inte kunde spela sig själv i så fall vid mordplatsen. Man kunde ju bytt ut enbart OP där vid skandiahuset för att ändra så lite som möjligt.

  Gilla

   1. Finns ingen bekräftelse från GW. När nu åklagare Krister Pettersson presenterat Engström som troligen gärningsman.
    Lars Borgnäs och Kaj Hahne pratar ju inte i nattmössan som Hedbergs konspirationer. Varifrån får han 100 miljoner som Palme har någonstans som tjänade mutor?? Var har han bunkrat de pengarna? Men när man yrar om Rothschild då vet man varifrån fantasierna kommer, då ramlar trovärdigheten till noll. Intressant finner jag vittnesmål från Lars Jeppsson.
    Tyvärr slösat tid med att höra Hedbergs sagor.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s