Sverige är och förblir rött oavsett i evigheternas evighet och skrämseleffekten om såväl högerextremister och klimatet har verkat i hela Europa

Så var EU-valet till ända och jag undrar hur stor notan blir i slutändan för det kalaset? Alla partier utom Fi kom in – eller fick snarare stanna kvar och alla hade således en anledning att fira inatt.AfS nådde tyvärr inte ända fram den här gången heller, men partiet har framtiden för sig i det extremt polariserade Sverige, där allt fler inser att SD inte är svaret på våra böner.I det stora hela ett väldigt trist resultat med ytterst få överraskningar. Den enda spänningsfaktorn är om Henrik Sundström kommer in eller inte.Det svenska valresultatet blev tyvärr som jag kände på mig och även om Socialdemokraterna tappar i stöd, så behåller de makten ty svenska folket vet inte sitt eget bästa, eller så börjar vi bli en minoritet i vårt eget land när valboskapen sagt sitt. Med tanke på det ständiga flödet av ny valboskap som vallas till rätt fålla, lär det här bli ett evigt resultat oavsett om det är till EU eller riksdagen som vi röstar.Vi kanske helt enkelt ska lägga ned de demokratiska valen helt och spara både tid och pengar eftersom resultatet ändå förblir detsamma oavsett hur illa de sköter landet, sedan kan S-regeringen och LO besluta om mandatfördelningen för övriga partier – med dagens kartellliknande styre är vi redan på god väg när det gäller nationella val.Jag tycker mig se vissa likheter med Turkiet där Erdogans parti prenumererar på makten och även om Sverige fortfarande är en demokrati på pappret så är vi i realiteten en demokratur med censurlagar och inskränkningar i yttrandefriheten som ett led i regeringens behov av total kontroll.Den kvarstående känslan blir till slut – varför ska man överhuvudtaget rösta framöver när Socialdemokraternas härskarvälde är orubbligt även om de är komplett odugliga?I Europa är det glädjande att nationalisterna gick starkt framåt i Italien, Ungern, Belgien, Frankrike, Tjeckien och Österrike, men den stora vågen uteblev så nu väntar ännu en mandatperiod där all makt utgår från Bryssel.Dansk Folkeparti backade efter att danskarna drabbats av klimathysteri signerad Greta Thunberg bara dagar innan valet och även AfD gick sämre än väntat, medan de gröna avancerade starkt framåt. Det är bara att konstatera att klimathysterin har uppnått önskad effekt och sett till att människor helt tappat fokus på kontinentens riktiga problem.Allt hopp ställs nu till Italiens starke man Salvini och Frankrikes starka kvinna Le Pen, som kanske kan skapa oreda genom att sätta käppar i hjulet för mer öppna hjärtan-politik.Jag önskar att jag hade kunnat leverera en ljusare prognos, men tyvärr är majoriteten av såväl Sveriges som Europas befolkning alldeles för indoktrinerade och bortom all hjälp!Bildkälla: The Guardian

5 reaktioner till “Sverige är och förblir rött oavsett i evigheternas evighet och skrämseleffekten om såväl högerextremister och klimatet har verkat i hela Europa

 1. Jag gav ett svar i tidigare inlägget, precis innan detta inlägg kom ut.

  Håller med, helt otroligt att valresultaten blev som dom blev. Det känns verkligen inte bra. Jag önskar att man var som den stora massan, och gick omkring näst intill ovetandes om vad som verkligen händer i vår värld.

  Gillad av 3 personer

 2. Notan för de människor på Södermalm,på Lidingö,i Danderyd och Djursholm kan beskrivas som oändlig med tanke på hur dessa nolltaxerar.Har man levt gott på en öppna-dina-hjärtan -politik så har man råd att betala.Expoiter tillhör den skaran med fina och dyra lägenheter i Sthlms innerstad samtidigt som man undanhåller pengar.Jag hoppas dessutom att dessa expoiters döttrar får klä sig i slöja och burka.Det är nya tider nu:)!

  Gilla

 3. Lövén gastar om Ungerns inskränkningar i yttrandefriheten, när han gör precis samma sak här, när han tar bort presstödet till Samhällsnytt m fl!
  Och du har rätt, varför hålla allmänna val när resultatet alltid blir det samma!?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s