Det märks att det är valdag

Det måste vara någon form av rekord – Aftonbladet har inte mindre än tre SD-kritiska artiklar samma dag! Det märks att valdagen slutligen är här och vår ”opartiska” media försöker i vanlig ordning att få folket att rösta politiskt korrekt. Att det med facit i hand inte fungerar med skrämseltaktik är tydligen irrelevant i sammanhanget.Som en extra krydda på moset publicerar tidningen även en debattartikel signerad den vänstervridna barnmorskan Milla Belkacem, som deklarerar att män som vill begränsa aborträtten ska steriliseras. Detta härrör också indirekt till SD som vill sänka abortnivån till vecka 12, som är standard i de flesta europeiska länder.Jag minns när jag en gång hade en hetsig diskussion i ämnet med Milla på Fredrik Virtanens Facebook-sida, innan han åkte dit, där jag ensam försvarade förslaget mot ett tiotal andra SD-hatare, däribland Virtanen själv och jag fick ta mycket hård kritik för mitt ställningstagande. Så Milla är definitivt ingen neutral debattör, utan det är ett genomtänkt beslut att publicera texten just idag.Jag har blott ett budskap inför dagens omröstning, där det är viktigt komma ihåg att det är val till EU-parlamentet och inte Sveriges riksdag – föj ditt hjärta och din magkänsla samt tänk på dina efterlevande!#röstahöger

7 reaktioner till “Det märks att det är valdag

  1. För att uttrycka mig snällt så är det bättre den där Milla kniper igen både käft och lår.Kvinnor som hon borde steriliseras.Trist att till och med ett parti som Kristdemokraterna måste hymla och mumla i abortfrågan.Dags att ändra lagen och så att ett foster inte betraktas som en del av kvinnan.Fadern till fostret bör ha lika stor rätt till barnet.

    Gilla

  2. SD tål kritik och svarar på den. Det är mer än vad de andra hycklarna gör. Det som bekymrar mig mest är att SD inte angrips m.a.p. sin önskan om ännu mer högerpolitik och EU-positivitet än vad vi redan drabbats av.

    Sossehögern, MP-högern och högern har ju bedrivit EU:s högerpolitik de senaste tre decennierna, med privatiseringar, vinster in välfärden och EU-vurm etc. Spelet framstår enbart som en illusion för att lura folket totalt….och så vill du att vi ska ”#röstahöger”….

    Makabert. Konstigt. Bisarrt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s