Rånare i England satte kniv mot barns hals och tvingade mormodern att ge ifrån sig plånbok

En kvinna i 40-årsålderna var ute och promenerade med sitt 19 månader gamla barnbarn i en barnvagn i brittiska Normanby i North Yorkshire. När hon passerade ett område där vägen skyms av skog, hoppade en man fram från buskarna och krävde att kvinnan gav honom sin plånbok. När hon vägrade tog mannan fram en kniv och höll det mot barnets hals. Kvinnan räckte över sin plånbok till mannen som sedan försvann. Barnet klarade sig utan skador.

Till skillnad från i Sverige avser den brittiska polisen att haffa rånaren och man går därför ut med fullständigt signalement på förövaren till allmänheten, oavsett om någon blir kränkt.

”Asiatisk man i 20-årsåldern, cirka 182 cm, normalbygd, kort svart hår, med väldigt dåliga tänder och utländsk accent, iklädd svart träningsoverall med ett rött streck på sidan, svart midjebälte i läder och Nike-träningsskor i svart och guld.”

Obehagligt när angripare blir så desperata att inte ens små barn kan lämnas ifred.

https://www.itv.com/news/tyne-tees/2019-05-25/mugger-holds-knife-to-babys-throat-and-demands-grandmothers-purse-in-terrifying-robbery/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s