Brutalt överfall i Århus – polisen efterlyser våldsmännen från videon och hymlar inte med signalementet

Ostjyllands polis efterlyser nu ikväll både gärningsmän och vittnen till ett brutalt överfall som skett i centrala Århus. Tidpunkt för överfallet är okänt, eftersom polisen inte kände till händelsen innan en medborgare hörde av sig till polisen efter att ha sett videon på nätet.

På videon kan man se två unga män som är aggressiva och skriker åt en man som går vid tågstationen i Århus.

Personen som filmar videon skriker ”ta honom, ta honom”. Det är mörkt när de två unga männen närmar det som liknar en äldre man i ljus jacka som är på väg över ett övergångsställe. Den ena gärningsmannen slår till mannen hårt i ryggen, medan den andra senare slår honom i huvudet med knytnäven. Till sist faller mannen ihop och blir liggande på asfalten.

Båda gärningsmännen beskrivs vara i åldern 18-28 år och av annan etnisk härkomst än dansk.

Jag blir så förbannad när jag ser videon – vilka fega kräk! Hoppas innerligt de åker fast. Tyvärr kryllar det av sådana uslingar även i Sverige och om de överhuvudtaget sys in så är de ute igen alldeles för snabbt.

Det grova våldet är något som vi alla måste vänja oss vid eftersom polisen inte längre kan skydda medborgarna och våra politiker hellre stoppar huvudet i sanden konstant – förfärlig utveckling!

https://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE11405772/politiet-efterlyser-voldsmaend-fra-video-paa-nettet/

overfald.jpg

2 reaktioner till “Brutalt överfall i Århus – polisen efterlyser våldsmännen från videon och hymlar inte med signalementet

  1. Polisen i Sverige prioriterar andra saker, och det är naturligtvis order från högre ort. Skriver någon med lite ”fel” åsikter på nätet, så blir det tillslag direkt i hemmet. Att utrycka sig hätskt på nätet, ses som mycket alvarligare än rån och misshandel, beroende på vilka som utfört dåden. Agendan är självklar, folket skall tystas.
    Och Svensson går bara omkring i sin ”drömverklighet”.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s