Lugnet före stormen

De senaste dagarna har ett lugn lagt sig över nyhetsrapporteringen både i Sverige och Europa. Det finns inget som sticker ut och kritiken mot makthavare såväl som den förda politiken har tonats ned. Till och med de mer fria internationella medierna har haft en mer medioker nyhetsrapportering.

Jag misstänker att det har med det förestående EU-valet att göra och man vill hålla befolkningen i schack samt se till att inget extraordinärt eldar på massorna som kan föranleda att människor tar ”fel beslut” när de står vid valurnorna. Således locket på en vecka framöver innan man återigen kan öppna Pandoras box och visa på det skrämmande resultatet av de senaste decenniernas oansvariga regerings- samt EU-politik.

Makten ska stanna i Bryssel och därmed basta! För att uppnå bästa resultat bör befolkningen invaggas i en falsk trygghet och tillfällig optimism.

Det är nog ingen tillfällighet att regeringsskandalen i Österrike nystas upp just nu och rubriker basunerar ut att rysslandskopplingarna kan bli de växande europeiska högerpopulisternas fall yada yada.

Allt som sker i politiken sker aldrig av en tillfällighet, utan det finns en genomtänkt agenda bakom det mesta. Det återstår att se om Europas befolkning är smarta nog att se igenom dimridåerna och skaka liv i minnet när det är dags att avlägga sina röster. Jag är tyvärr inte jätteoptimistisk med tanke på hur lätt det är att vilseleda valboskapen, men hoppet är det sista som lämnar oss!

quiet

7 reaktioner till “Lugnet före stormen

 1. Ja vet inte om det är lungt. Tittade på opion 50 procent eller mer av stölder och inbrott i Sverige är internationella ligor. Poliser har inga resurser eller rättigheter att ingripa. Politikerna har vetat om problemen i 25 år.

  Josefsson tog upp bidragsfusket där invandrare som är kriminella plundrar LSS behövande. Man importerar människor från andra länder för att plundra samhället.

  Man gör inga kontroller utgår att folk är hedliga. Konstigt att de räcker i Sverige att låtsas vara företagare så kastas det pengar på dig. Fastän du inte ens har rätt att vara i här.

  Att man betalar ut många miljarder varje år till kriminella och illigal flyktingar. som bygger stora villor i Sverige och sina hemländer.
  Samtidigt som flera generationer svenska kvinnor och män har tvingats jobba tre gånger så mycket för att finansiera en tom luftbubbla.

  Underhållet av Sverige som vi betalat hundratals miljarder till har aldrig blivit gjort men pengarna är borta och alla vet vem som lever gott på dem.

  Människomugglarnas familjer försörjs. Terroristernas familjermförsöjs. Alla ekonomiska och kriminella flyktingar garanteras världens bästa välfärd.

  Men de gamla svenska kvinnor och män som byggt upp Sverige lämnas för att dö för de är inte värda att satsa pengar på.

  Men alla världens vidrigaste är värda allt. Så vad våra politiker värdesätter är inte medmänsklighet utan kriminalitet.
  De är det största hotet mot demokratin. Välfärden och mänsklighet.
  Önskar det fanns ett parti för vanligt hedligt folk som man kunde sätta sin röst på.

  Gilla

  1. Dom har bara vänt på begreppet. kriminalitet kallas numera medmänsklighet och mänskliga rättigheter i retoriken. Offrens mänskliga rättigheter är det bäst att inte tala om, då kommer lagboken snabbt fram och brottet Hets Mot Folkgrupp.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s