TV4 vägrar visa Alternativ för Sveriges reklamfilm, trots att det bryter mot deras egna regler

Alternativ för Sverige hade kommit överens med TV4 att få sända sin reklamfilm veckan innan EU-valet, men nu har TV-bolaget helt utan förklaring ändrat sig och vägrar sända filmen, trots att det bryter mot deras regler som säger att alla politiska partier ska erbjudas samma annonseringsvillkor.

Gustav Kasselstrand kommenterar:
-”TV4 utgör ett hot mot yttrandefriheten och demokratin. Den största påverkansoperationen i det här valet kommer från TV4. De är den enda kanal i Sverige som får sända politisk reklam, och nu förbjuder de reklam från det enda parti som driver frågan om EU-utträde. Det finns en stor grupp EU-motståndare i Sverige – en grupp som TV4 inte vill att vi som parti ska nå ut till. Det är klart att detta påverkar valresultatet på ett avgörande sätt.”

Uselt TV4 – ni är lika ”opartiska” som Public Service! Den korta reklamfilmen är dessutom helt oskyldig. Vi får helt enkelt hjälpa till att sprida filmen i sann demokratisk anda!

https://alternativforsverige.se/tv4-stoppar-alternativ-f%C3%B6r-sverige-fr%C3%A5n-att-s%C3%A4nda-reklam-se-den-f%C3%B6rbjudna-reklamfilmen/

9 reaktioner till “TV4 vägrar visa Alternativ för Sveriges reklamfilm, trots att det bryter mot deras egna regler

  1. Både Slaskmedia, Politiker och Rättsskipare tycks ha rekryterat sina anställda ur gruppen förtidspensionerade latrintömmare…

    Gillad av 1 person

    1. AfS har absolut inte dåligt omdöme när de påvisar TV4:as agenda, en agenda som är ett starkt hot mot yttrandefriheten och demokratiska regler.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s