Ett talande myndighetsbesked

Brottsoffermyndigheten meddelar att det är lång väntetid för besked på grund av hög arbetsbelastning – ett sjukdomssymptom om något! Inte nog med att fallen fortsätter att läggas på hög, förutom när det handlar om näthets och hatbrott förstås, man struntar också i brottsoffren.Men enligt justitieminister Morgan Johansson minskar brottsligheten och regeringen anser inte alls att polisen fullständigt tappat kontrollen över den eskalerande grova kriminaliteten. De ler antagligen i mjugg när de hela tiden köper sig mer tid genom att låtsas att de har ambitionen att sätta upp fler kameror, anställa fler poliser och ändra lagstiftningen – men i själva verket stoppar de bara huvudet i sanden i ytterligare en mandatperiod!#detnyasverige

2 reaktioner till “Ett talande myndighetsbesked

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s