Kvinna på hundpromenad utsatt för våldtäktsförsök mitt på ljusa dagen – det finns inte längre några hämningar

En kvinna som var ute och gick med sin hund i Vällingby blev vid lunchtid utsatt för ett våldtäktsförsök. I vanlig ordning saknas det signalement på förövarna – förutom att båda bar kavaj.

Det här tycker jag är riktigt obehagligt – 1. att det sker mitt på dagen och 2. att de försöker våldtaga en kvinna trots att hon har hund. Dessa två faktorer brukar vara avskräckande, men tydligen har det nu gått så långt att våldtäktsmännen inte längre drar sig för något.

Snart kommer inga kvinnor och flickor våga gå ut ensamma, inte ens med hunden och som jag brukar säga – i slutändan är det bara burka som skyddar! 😔

Det är rent bedrövligt att regeringen inte kan se till att skydda den kvinnliga delen av befolkningen samt att man fortsätter att skydda våldtäktsmän genom att inte delge signalement. Till och med diktaturen Saudiarabien värnar mer om kvinnors trygghet genom nya lagar mot sexuella trakasserier som jag skrev om tidigare idag. Morgan Johansson borde sparkas så långt bort från maktens boningar som det bara är möjligt!

#onlyinsweden

 

 

5 reaktioner till “Kvinna på hundpromenad utsatt för våldtäktsförsök mitt på ljusa dagen – det finns inte längre några hämningar

 1. De vågar ju inte för säga sig, för det har ju politikerna förbjudit.
  ”4 svenska män” som inte kan ett ord svenska.
  Politikerna är värre än terroristerna. de skyddar alla kriminella och vidrigaste
  människorna som existerar till varje pris.
  Normal begåvning saknar de.

  Gillad av 1 person

 2. När vi nu har importerat Sharia-kulturen måste vi nog ta alla delar av den. Alla kvinnor måste enligt lag vara kläda i burka och tillåts inte gå ut utan manligt sällskap. Det ena följer ju av det andra, eller finns det en alternativ lösning som kan tillämpas. Kanske deportation inom 30 minuter och livstidsförbud att återvända med kirurgiskt kastrering vid överträdelse.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s