Skämskudde fram när Margot Wallström indikerar att Public Service är opartiska

Häromdagen framkom det att två olika länsförbund inom Moderaterna med fog för det ifrågasatte Public Service som totalt kostar över 8.000 miljoner kronor per år.

Nu hävdar Sveriges utrikesminister Margot Wallström att skattefinansierad public service handlar om att försvara demokratin.
-”När Moderaterna i Västra Götaland säger ”begränsa public service” och Moderaterna i Stockholms län säger ”lägg ner public service helt” så är det viktigt att säga ifrån. Jag blir bekymrad eftersom vi lever i en tid med så mycket falska nyheter och desinformation. Behovet av folkbildning och fria oberoende medier är viktigare än någonsin, säger Margot Wallström. För demokratin är det oerhört viktigt att slå vakt om public service. Titta bara på när USA tog bort skyldigheten för tv-kanaler att skildra båda sidors syn, då fick de en väldig polarisering i det landet.”

Jösses! Vet människan vad det är hon står och säger? Det finns inget mer partiskt medieorgan än Public Service – det är väl allmänt känt? Dessutom är polariseringen i Sverige kraftigare än någonsin tidigare tack vare regeringens oansvariga politik i kombination med medias dimridåer. Hur kan hon ens prata om fri och oberoende media när hennes eget parti driver på för censur och kraftig reducering av yttrandefriheten? Det verkar som att Wallström är i ett rejält behov av ett uppvaknande till verkligheten!

https://www.svd.se/wallstrom-public-service-ar-viktigt-for-demokratin

mw

6 reaktioner till “Skämskudde fram när Margot Wallström indikerar att Public Service är opartiska

 1. Den där jävla dåren skulle ha fattat redan när GP skickade henne snett uppåt att hon var för dum för att ens va sosse, nu återkom hon och hennes track rcord är inte vackert, fy fan en riktig gris, förlåt mej bacon är gott men hon är så korkad och dessutom …Morgan J, farlig farlig typ se upp för honom, får han carte blance kommer det inte att sluta väl.

  Gillad av 1 person

 2. Bara idag bölar SVT ut en artikel som är ett rent falsarium och USA hyllning. Allt annat än opartiskt. ”Förvånansvärt tyst om EU:s snabba militarisering”. Man mörkar mycket prat-skickligt att det är USA sån står för den militariseringen, att den sker efter upprepade hotelser och påtryckningar från USA. Man skyller på Ryssland, men Ryssland har bara svarat på USA upptrappningen. Man talar om Rysslands ”annektering av Krim”, men mörkar att det var Nikita Khrushchev som annekterade Krim till Ukraina 1954, och att Ryssland bara avslutade den. Man påstår att Kina visar ”stormaktsambitioner”, medan Kina tvärtom har visat på motsatsen, utan bara uppgraderar försvaret mo USA aggressionerna i deras närhet. Man talar om ett stabilare Mellanöstern, men mörkar att det var USA som destabiliserade. På 30-talet lyfte Tyskland ekonomin med en massiv rustningsindustri. Hitler sa upp alla internationella avtal och traktat som förhindrade militär expansion med avsikt att genomför a sin plan för Lebensraum. Idag är rustningsindustrin i USA på motsvarande sätt nödvändig för USA ekonomin, och USA säger på samma sätt upp avtal som PTT, kärnvapenavtalet med Iran, klimatavtalet, och avtalet om medeldistansrobotar i EU. Dom står på samma sätt i vägen för en expansion. Det ger på samma sätt fria händer för rustning. Vi stoppade aldrig Hitler, hur går det denna gång, 85 år senare. Statliga media hejar snarast på militariseringen och upprustningen. Knappast neutralt.

  Gillad av 1 person

 3. Wallström och många politiker med henne vet nog mycket väl hur verkligheten ser ut. Det hon hoppas på är att tillräckligt många väljare inte vet det och det är dem hon svamlar och ljuger för så att de skall behålla skygglapparna på och rösta ”rätt”.

  Gillad av 1 person

  1. Inte bara det, hon och andra politiker systematiskt och ihärdigt ljuger, desinformerar och indoktrinerar allmänheten. Sedan går man allt längre för att stänga ner kritiska röster och de som avslöjar falsarierna och fabuleringarna. De verkliga kostnaderna för massinvandringen ett ämne som just nu är uppe. Statens egen propagandakanal SVT/SR står till tjänst. Just idag megafonerar man ihärdigt ut hur USA misstänker Iran för sabotagen på fartyg och endast USA får komma till tals. Inte en susning om att detta är uppenbart CIA falsk flagg attacker för att skapa samma hysteri som innan USA anfallet på Irak. Det kanske finns hopp. (S) systematiska falska ”brunsmetningar” börjar bli alltmer ”skadeskjutet”, Gula Västarna börjar ta fart i Sverige, men hur långt behöver det gå innan vi får se ändringar. Hur nära kommer vi att komma Frankrike 1793 eller Rumänien1989.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s