Den illegala migrationen fortgår med FN:s välsignelse

Spansk media rapporterar om att 42 afrikanska migranter tvingat sig in i Spanien från Marocko genom att ta sig över staketet i den spanska nordafrikanska enklaven Melilla.

Det är precis sådant här som bland annat den italienska inrikesministern Matteo Salvini vill motarbeta i sitt ihärdiga arbete för att stävja illegal migration till Italien och Europa, men för det ställningstagandet har han blivit stämplad som rasist, fascist och högerextrem.

Men det är väl helt enligt plan, för enligt FN:s globala migrationsavtal som Sverige skrivit under utan förbehåll, så är ju illegal migration numera en mänsklig rättighet!

Kanske lika bra att vi öppnar upp Europas gränser på vid gavel och tillåter ett fritt flöde precis som många svenska partier förespråkar – vad kan gå fel liksom?!

4 reaktioner till “Den illegala migrationen fortgår med FN:s välsignelse

  1. Så tänker jag också. Varför inte öppna alla gränser på vid gavel. Men – låt då de som kommer hit få försörja sig själva. Lite kåkstadsliberalism kan väl inte vara fel? Det är ju vad Annie Lööf vill ha för att bekämpa högerpopulism. Jag blir så trött.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s